Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
Poze concert The 1975 la Summer Well 2019 INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Inna și Pitbull au înregistrat o piesă împreună

Pitbull pregătește lansarea unui nou album ce va include o serie de colaborări interesante, printre care se numără și o piesă cu Inna.
INNA

INNA

Inna și Pitbull au înregistrat o piesă împreună, ce va fi inclusă pe viitorul material al artistului american. Anunțul a fost făcut de rapper pe Twitter. Lista colaborărilor mai include nume precum Kesha, Kelly RowlandMayer Hawthorne și Mohombi.

Recent Inna a lansat videoclipul "In Your Eyes" feat. Yandel care se bucură de un succes incredibil. În doar 8 zile de la apariție, clipul a strâns pe YouTube peste 2 milioane și patru sute de vizualizări. Colaborarea cu Yandel a fost o surpriză mare atât pentru fanii artistei, cât și pentru cei ai rapperului portorican. În prezent, Inna își continuă turneul în America Latina și sesiunile de compus în Los Angeles. De curând, artista a susținut un concert în Guadalajara în fața a 16.000 de oameni. Spectacolul a fost sold-out, iar atmosfera extraordinară a fost surprinsă într-un montaj video pe care îl puteți urmări mai jos.

Cel de-al optulea album înregistrat de Pitbull se intitulează "Global Warming: Meltdown" și este programat să apară pe 25 noiembrie. Primul single extras de pe disc a fost lansat pe 7 octombrie. Este vorba despre melodia "Timber", o colaborare cu Kesha, ce se va bucura foarte curând și de un videoclip.

VIDEO: On the road with INNA #191 - Guadalajara - Mexico

AUDIO: Pitbull - "Timber" feat. Kesha

Citește mai multe despre InnaPitbull
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Nelly crede că Miley Cyrus este noua Madonna

Nelly crede că Miley Cyrus îi calcă pe urme Madonnei, oferind publicului o nouă versiune a idolului pop. Rapper-ul american...

Închide