Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

Grimus a lansat un nou clip la piesa "High" - VIDEO

Trupa Grimus a lansat un nou videoclip la melodia "High", inclusă pe cel de-al treilea material de studio intitulat "Emergence".
Grimus & Laura Cosoi

Grimus & Laura Cosoi

Piesa de faţă beneficiază de versuri scrise de către solistul Bogdan Mezofi şi chitaristul Vali Rauca, fiind o producţie semnată Adam Whittaker - SpaceRay Music. În cadrul concertului din deschiderea reprezentaţiei Hurts, trupa Grimus a prezentat în premieră clipul melodiei "High", în regia lui Florin Botea şi Raval Film. Laura Cosoi, un fan al muzicii semnate Grimus, este cea care joacă rolul principal în acest clip, creionând câteva momente senzuale.

Amănunte legate de activitatea trupei şi alte planuri în desfăşurare puteţi citi în interviul acordat de formaţie vara aceasta în cadrul festivalului B'estfest. Noul material va fi lansat în această toamnă, fiind incluse creaţii în genul alternative rock, dar şi cu influenţe electro sau punk.

Versurile piesei "High":

I've been confused
Now I'm high on desires, awake
I've kept my cool
Now my only desire awaits
I'm taking control now
I'm spinning your world round
Set me on fire

Remember me when you're set free
You won't last a day without me
Remember me and you'll believe
You won't last a day without my calls

I'm driving you insane
Girl it's not your fault
I'm driving you insane, you insane

You feel abused
But you don't want this moment to end
Don't you blame me
I just gave you a reason to live

Somebody to kill, somebody to love.

GRIMUS - High VIDEO OFICIAL

Citește mai multe despre Adam WhittakerBogdan MezofiGrimus
Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Câștigătorul tabletei ASUS Google Nexus 7 - VIDEO

Momentul mult așteptat a sosit. InfoMusic a extras câștigătorul tabletei Google Nexus 7 produsă de ASUS. Vezi dacă ai avut...

Închide