Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Poze concert LP (Laura Pergolizzi) la București pe 24 iunie 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
LP
Câștigă o invitație dublă la concertul Tom Jones de la Cluj-Napoca INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Tom Jones

Grimus, prima trupă românească invitată la festivalul Waves Vienna

Grimus va cânta în acest weekend la festivalul Waves Vienna, ce are loc în perioada 3-6 octombrie, în capitala Austriei. Clujenii marchează prima apariție a unei trupe românești la acest festival, concertul lor urmând să aibă loc sâmbătă, 5 octombrie, începând cu ora 22:45.

Grimus (foto: Eduard Breaban)

Waves Vienna este un important festival de tip show-case ce are loc din 2011, fiind o platformă live ce oferă șansa mai multor trupe aflate la început de drum să se afirme pe plan internațional. Printre participanții din anii precedenți se numără Jamie Woon, Totally Enormous Extinct Dinosaurs sau When Saints Go Machine. Pe parcursul celor patru zile de festival, în mai multe săli de spectacole sau cluburi din Viena, au loc concomitent concerte ale trupelor din întreaga lume ce au fost invitate să ia parte la acest eveniment muzical.

Show-ul pe care Grimus îl va susține sâmbătă seara va avea loc în clubul Flex, unul dintre cele mai renumite din Viena, aici concertând, de-a lungul vremii, artiști precum Arcade Fire, Pendulum sau Pete Doherty.

Pentru fanii de acasă, Grimus mai are o surpriză: trupa a fost confirmată pentru a deschide show-ul pe care britanicii de la Hurts îl vor susține vineri, 11 octombrie, la Romexpo, București.

Și tot în această lună clujenii lansează și videoclipul celui de-al doilea single de pe următorul lor album, "Emergence". "High", clip în care rolul principal îl deține Laura Cosoi, va avea premiera la mijlocul lunii octombrie.

După o vară încărcată, în care clujenii de la Grimus au bifat apariții la cele mai importante festivaluri românești (B’estfest, Peninsula etc), dar și prezența în line-up-ul unui festival internațional important precum Arezzo Wave – Italia, trupa s-a bucurat de aprecierea realizatorilor filmului "Love Building". Piesa "In Your Eyes" a fost aleasă să facă parte din soundtrack-ul peliculei regizate de Iulia Rugină. Filmul a avut premiera în cinematografe pe 13 septembrie.

Grimus - "In Your Eyes"

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Grimus
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Roger Taylor (Queen) a lansat piesa "Sunny Day" după o pauză de 15 ani - AUDIO

BBC a difuzat recent un nou single al lui Roger Taylor, intitulat "Sunny Day". Piesa este extrasă de pe cel...

Închide