Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Grimus, prima trupă românească invitată la festivalul Waves Vienna

Grimus va cânta în acest weekend la festivalul Waves Vienna, ce are loc în perioada 3-6 octombrie, în capitala Austriei. Clujenii marchează prima apariție a unei trupe românești la acest festival, concertul lor urmând să aibă loc sâmbătă, 5 octombrie, începând cu ora 22:45.

Publicat

pe

Grimus │ FOTO: Eduard Breaban

Waves Vienna este un important festival de tip show-case ce are loc din 2011, fiind o platformă live ce oferă șansa mai multor trupe aflate la început de drum să se afirme pe plan internațional. Printre participanții din anii precedenți se numără Jamie Woon, Totally Enormous Extinct Dinosaurs sau When Saints Go Machine. Pe parcursul celor patru zile de festival, în mai multe săli de spectacole sau cluburi din Viena, au loc concomitent concerte ale trupelor din întreaga lume ce au fost invitate să ia parte la acest eveniment muzical.

Show-ul pe care Grimus îl va susține sâmbătă seara va avea loc în clubul Flex, unul dintre cele mai renumite din Viena, aici concertând, de-a lungul vremii, artiști precum Arcade Fire, Pendulum sau Pete Doherty.

Pentru fanii de acasă, Grimus mai are o surpriză: trupa a fost confirmată pentru a deschide show-ul pe care britanicii de la Hurts îl vor susține vineri, 11 octombrie, la Romexpo, București.

Și tot în această lună clujenii lansează și videoclipul celui de-al doilea single de pe următorul lor album, "Emergence". "High", clip în care rolul principal îl deține Laura Cosoi, va avea premiera la mijlocul lunii octombrie.

După o vară încărcată, în care clujenii de la Grimus au bifat apariții la cele mai importante festivaluri românești (B’estfest, Peninsula etc), dar și prezența în line-up-ul unui festival internațional important precum Arezzo Wave – Italia, trupa s-a bucurat de aprecierea realizatorilor filmului "Love Building". Piesa "In Your Eyes" a fost aleasă să facă parte din soundtrack-ul peliculei regizate de Iulia Rugină. Filmul a avut premiera în cinematografe pe 13 septembrie.

Grimus - "In Your Eyes"

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Hurts
Concerte vineri, 11 octombrie 2013

Hurts

Loc
Romexpo
Comentează

Trending