Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Giulia a lansat "My Life" - VIDEOCLIP

Giulia a lansat noul videoclip "My Life", pe care îl puteți urmări pe InfoMusic. Artista apare în ipostaze extrem de senzuale și interpretează o coregrafie interesantă de dans contemporan.
Secvență videoclip Giulia -

Secvență videoclip Giulia - "My Life"

Videoclipul "Try" lansat de Pink în urmă cu un an a devenit sursă de inspirație pentru artistele din România. Una dintre ele este Giulia, care a lucrat cu dansatori profesioniști de dans contemporan pentru a crea un moment inedit în noul său videoclip. Acesta a fost realizat pentru melodia "My Life", o piesă de iubire, emoționantă și optimistă. În clipul regizat de Iulian Moga, artista revine la o veche pasiune a sa - dansul. Cântecul este produs de echipa de la HaHaHa Production.

"My Life" este o piesă reprezentativă pentru cariera mea muzicală. Simțeam nevoia să mă reinventez ca artist, să îmbrățișez noi provocări, iar aceste lucruri s-au întâmplat alături de gașca HaHaHa Production. Clipul este simplu, dar expresiv. Personajele masculine reprezintă tipologii cu care orice femeie se întâlnește de-a lungul vieții, a declarat Giulia.

Giulia a început să cânte de la vârsta de şase ani, iar la 11 ani şi-a lansat primul album. A intrat în televiziune un an mai târziu, iar mai apoi a făcut senzaţie în trupa Candy. În prezent, Giulia lucrează intens la noul album, pe care vrea să-l lanseze anul viitor

VIDEOCLIP: Giulia - "My Life"

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=GsrL6Z1sHHo&w=600]

Citește mai multe despre Giulia
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
U2 lansează single-ul "Ordinary Love" în noiembrie

U2 va lansa în luna noiembrie, în ediție limitată pe vinil, single-ul "Ordinary Love", extras de pe soundtrack-ul filmului biografic...

Închide