Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Geri Halliwell a lansat "Half of Me" - VIDEOCLIP

Geri Halliwell dansează cu animale de pluș și bărbați la bustul gol în videoclipul noului single "Half of Me". Piesa va fi inclusă pe următorul disc al artistei, la care încă se lucrează. Fosta membră Spice Girls a lansat ultimul album în 2005.
Geri Halliwell -

Geri Halliwell - "Half of Me" (secvență videoclip)

Urmărește-ne pe

"Half of Me", single-ul de revenire al lui Geri Halliwell, beneficiază de un videoclip asemănător celui lansat de Miley Cyrus pentru "We Can't Stop". În clip, fosta membră Spice Girls dansează cu bărbați ce-și expun demonstrativ pectoralii și animale de pluș.

Piesa "Half of Me" încheie o pauză discografică de 8 ani, ultimul album, "Passion", fiind lansat în 2005. Single-ul a fost promovată în Australia și Noua Zeelandă, fiind interpretată în premieră în cadrul unui show TV difuzat săptămâna trecută. Artista lucrează momentan la un nou album, pentru partea de compoziție colaborând cu Ed Sheeran.

"Am început să lucrez la un nou album. Până acum am mers pe un sound acustic, cât mai simplu. Încerc să progresez, să abordez un sound fresh", a declarat Geri Halliwell.

Pentru Geri Halliwell procesul de compunere a unui nou album este pură terapie muzicală, fiecare piesă fiind asemenea unui antidepresiv.

"Trei minute de muzică sunt asemenea unui antidepresiv - îți poate ridica starea de spirit, te poate trasnporta în timp către momentul primului sărut. Procesul de compoziție, de creare a pieselor ar trebui să fie plin de bucurie - acum scriu despre iubire și împlinirea pe plan emoțional.

Geri Halliwell și-a început cariera solo în 1999, după despărțirea de grupul Spice Girls. În 6 ani, artista a lansat trei albume - "Schizophonic" (1999), "Scream If You Wanna Go Faster" (2001) și "Passion" (2005). Discurile au inclus hituri precum "Mi Chico Latino", "Lift Me Up", "Bag It Up" și "It's Raining Men".

Geri Halliwell - "Half of Me"

Citește mai multe despre Geri Halliwell
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Junky a lansat noul clip "Nu te mai juca!" - VIDEOCLIP

Junky a lansat un nou videoclip pe care îl puteți urmări pe InfoMusic. Filmat în Parcul Pantelimon din București, clipul...

Închide