Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
The Cure
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Michael Bolton

George Horga, primul român la The Voice USA - VIDEO

George Horga este primul român care participă la audițiile The Voice USA. Tânărul în vârstă de 19 ani a interpretat în cadrul concursului piesa "Treasure" a lui Bruno Mars și a întors scaunul lui Cee Lo Green, urmând să înainteze în competiție în echipa acestuia. George a copilărit în Portland, familia sa având rădăcinile în România.
George Horga, primul român la The Voice USA

George Horga, primul român la The Voice USA

George Horga a fost unul dintre concurenții apreciați la audițiile The Voice USA. Prestația sa a declanșat entuziasmul publicului, tânărul artist reușind să-i facă pe cei din sală să aplaude și să se simtă ca la un concert adevărat.

"Mi-a plăcut. Ai foarte mult șarm și personalitate", a declarat Cee Lo la finalul audiției, fiind bucuros că l-a ales pentru a face parte din echipa sa.

George Horga (a.k.a. George Horga Jr.) a moștenit pasiunea pentru muzică de la unchiul său, ce a cântat ani buni în trupa de muzică religioasă The Messengers. George a crescut în Portland ascultând CD-urile lui George Horga Senior, ambii părinți fiind români.

"Tatăl meu a venit în SUA și și-a adus aici întreaga familie (o familie numeroasă), înclusiv frați și surori. Îmi povestea mereu cum au fugit de comunism și au ales să vină în America, pe tărâmul oportunităților."

După ce tatăl său s-a căsătorit, acesta s-a mutat împreună cu familia la Chicago pentru o perioadă, stabilindu-se în cele din urmă în Portland. În ianuarie 2013, George s-a mutat în Los Angeles, dorind să înceapă o carieră în industria muzicală. Prin intermediul unor cunoștințe a reușit să găsească un producător și își propune ca pe viitor să înceapă să compună piese. Participarea la concursul The Voice USA îi va asigura o rampă de lansare, George fiind extrem de entuziasmat că face parte din echipa lui Cee Lo.

"Nu cred că aș putea să fiu mai fericit de atât. Cee Lo este un artist de top. Este foarte talentat și inteligent și când oferă un feedback este extrem de onest, lucru pe care îl respect. Este un muzician în adevăratul sens al cuvântului și mă simt norocos să lucrez cu el", a declarat George Horga după audiții.

George Horga, Jr. - "Treasure" - The Voice USA, Season 5

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Paul McCartney răspunde unor fane Beatles după 50 ani

În urmă cu 50 de ani două fane Beatles au trimis o înregistrare trupei, dar caseta s-a pierdut pe drum...

Închide