Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO

George Horga Jr, primul român la The Voice USA, a trecut de confruntări - VIDEO

George Horga Jr, primul român care participă la The Voice USA, a reușit să treacă de etapa confruntărilor. Pentru a avansa în concurs, tânărul în vârstă de 19 ani s-a duelat cu Juhi, cei doi interpretând în duet piesa "Best I Ever Had", a lui Gavin DeGraw.
George Horga Jr trece de etapa confruntărilor la The Voice USA

George Horga Jr trece de etapa confruntărilor la The Voice USA

Urmărește-ne pe

După audițiile pe nevăzute, în cadrul cărora George Horga Jr a declanșat entuziasmul publicului interpretând piesa "Treasure" a lui Bruno Mars, talentul tânărului artist a fost pus la încercare în cadrul etapei confruntărilor. Pentru a avansa în concurs, George a trebuit să-l impresioneze pe Cee Lo Green, antrenorul său, și să demonstreze că este mai bun decât perechea sa la duel, Juhi. Deși scorul a fost strâns, balanța s-a înclinat în favoarea lui Horga.

George Horga (a.k.a. George Horga Jr.) a moștenit pasiunea pentru muzică de la unchiul său, ce a cântat ani buni în trupa de muzică religioasă The Messengers. Acesta a crescut în Portland ascultând CD-urile lui George Horga Senior, ambii părinți fiind români.

"Tatăl meu a venit în SUA și și-a adus aici întreaga familie (o familie numeroasă), inclusiv frați și surori. Îmi povestea mereu cum au fugit de comunism și au ales să vină în America, pe tărâmul oportunităților."

După ce tatăl său s-a căsătorit, acesta s-a mutat împreună cu familia la Chicago pentru o perioadă, stabilindu-se în cele din urmă în Portland. În ianuarie 2013, George s-a mutat în Los Angeles, dorind să înceapă o carieră în industria muzicală. Prin intermediul unor cunoștințe a reușit să găsească un producător și își propune ca pe viitor să înceapă să compună piese. Participarea la concursul The Voice USA îi va asigura o rampă de lansare, George fiind extrem de entuziasmat că face parte din echipa lui Cee Lo.

"Nu cred că aș putea să fiu mai fericit de atât. Cee Lo este un artist de top. Este foarte talentat și inteligent și când oferă un feedback este extrem de onest, lucru pe care îl respect. Este un muzician în adevăratul sens al cuvântului și mă simt norocos să lucrez cu el", a declarat George Horga după audiții.

George Horga, Jr. vs Juhi: "Best I Ever Had" - The Voice USA

Citește mai multe despre CeeLo Green
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Keane prezintă noua piesă "Won't Be Broken" - AUDIO

Keane a lansat noua piesă "Won't Be Broken" pe care o puteți asculta pe InfoMusic. Melodia este inclusă pe viitoare...

Închide