Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

George Horga Jr, primul român la The Voice USA, a trecut de confruntări - VIDEO

George Horga Jr, primul român care participă la The Voice USA, a reușit să treacă de etapa confruntărilor. Pentru a avansa în concurs, tânărul în vârstă de 19 ani s-a duelat cu Juhi, cei doi interpretând în duet piesa "Best I Ever Had", a lui Gavin DeGraw.

Publicat

pe

George Horga Jr trece de etapa confruntărilor la The Voice USA
George Horga Jr trece de etapa confruntărilor la The Voice USA

După audițiile pe nevăzute, în cadrul cărora George Horga Jr a declanșat entuziasmul publicului interpretând piesa "Treasure" a lui Bruno Mars, talentul tânărului artist a fost pus la încercare în cadrul etapei confruntărilor. Pentru a avansa în concurs, George a trebuit să-l impresioneze pe Cee Lo Green, antrenorul său, și să demonstreze că este mai bun decât perechea sa la duel, Juhi. Deși scorul a fost strâns, balanța s-a înclinat în favoarea lui Horga.

George Horga (a.k.a. George Horga Jr.) a moștenit pasiunea pentru muzică de la unchiul său, ce a cântat ani buni în trupa de muzică religioasă The Messengers. Acesta a crescut în Portland ascultând CD-urile lui George Horga Senior, ambii părinți fiind români.

"Tatăl meu a venit în SUA și și-a adus aici întreaga familie (o familie numeroasă), inclusiv frați și surori. Îmi povestea mereu cum au fugit de comunism și au ales să vină în America, pe tărâmul oportunităților."

După ce tatăl său s-a căsătorit, acesta s-a mutat împreună cu familia la Chicago pentru o perioadă, stabilindu-se în cele din urmă în Portland. În ianuarie 2013, George s-a mutat în Los Angeles, dorind să înceapă o carieră în industria muzicală. Prin intermediul unor cunoștințe a reușit să găsească un producător și își propune ca pe viitor să înceapă să compună piese. Participarea la concursul The Voice USA îi va asigura o rampă de lansare, George fiind extrem de entuziasmat că face parte din echipa lui Cee Lo.

"Nu cred că aș putea să fiu mai fericit de atât. Cee Lo este un artist de top. Este foarte talentat și inteligent și când oferă un feedback este extrem de onest, lucru pe care îl respect. Este un muzician în adevăratul sens al cuvântului și mă simt norocos să lucrez cu el", a declarat George Horga după audiții.

George Horga, Jr. vs Juhi: "Best I Ever Had" - The Voice USA

Trending