Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Fără Zahăr și Țapinarii au lansat "The MF Song" - VIDEOCLIP

Colaborarea dintre Fără Zahăr și Țapinarii se bucură de un videoclip amuzant, cu invitați surpriză. Intitulat "The MF Song", clipul poate fi urmărit pe InfoMusic.

Publicat

pe

Secvență videoclip Fără Zahăr și Țapinarii - "The MF Song"
Secvență videoclip Fără Zahăr și Țapinarii - "The MF Song"

Cei de la Fără Zahăr și Țapinarii au lansat videoclipul piesei "The MF Song". La o melodie cu versuri pline de umor, nu se putea un altfel de clip. Astfel vedem cum sunt parodiate diferite personaje publice și emisiuni, dar și Vama Veche. Alături de artiști în videoclip îi mai vedem pe cei de la Sector 7, Dragoș Pătraru, Teo (Club 99), Costel (club 99), George Bonea (Just Another Lie, Academia Cațavencu) și Cosmin Natanțicu. Muzica și textul sunt semnate de Bobi Dumitraș.

În această vară cei de la Fără Zahăr au făcut senzație cu single-ul "Smile", în care îl parodiază pe cântărețul Smiley. Melodia pamflet, cu refren în limba engleză și strofe în graiul moldovenesc, l-a cucerit inclusiv pe Smiley care nu a ezitat să dea share la videoclip pe pagina sa de Facebook.

În ceea ce privește formația Țapinarii, aceasta a lansat la începutul anului un album nou. Intitulat "Visul românesc", materialul  conține 11 piese noi, printre care se numără colaborări cu Ada MileaBobi de la Fără ZahărCosmin Vaman și Alina Manole.

VIDEOCLIP: Fără Zahăr și Țapinarii - "The MF Song"

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=_i2G_u4suJg]

PUBLICITATE
Comentează

Trending