Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Fără Zahăr și Țapinarii au lansat "The MF Song" - VIDEOCLIP

Colaborarea dintre Fără Zahăr și Țapinarii se bucură de un videoclip amuzant, cu invitați surpriză. Intitulat "The MF Song", clipul poate fi urmărit pe InfoMusic.
Secvență videoclip Fără Zahăr și Țapinarii -

Secvență videoclip Fără Zahăr și Țapinarii - "The MF Song"

Cei de la Fără Zahăr și Țapinarii au lansat videoclipul piesei "The MF Song". La o melodie cu versuri pline de umor, nu se putea un altfel de clip. Astfel vedem cum sunt parodiate diferite personaje publice și emisiuni, dar și Vama Veche. Alături de artiști în videoclip îi mai vedem pe cei de la Sector 7, Dragoș Pătraru, Teo (Club 99), Costel (club 99), George Bonea (Just Another Lie, Academia Cațavencu) și Cosmin Natanțicu. Muzica și textul sunt semnate de Bobi Dumitraș.

În această vară cei de la Fără Zahăr au făcut senzație cu single-ul "Smile", în care îl parodiază pe cântărețul Smiley. Melodia pamflet, cu refren în limba engleză și strofe în graiul moldovenesc, l-a cucerit inclusiv pe Smiley care nu a ezitat să dea share la videoclip pe pagina sa de Facebook.

În ceea ce privește formația Țapinarii, aceasta a lansat la începutul anului un album nou. Intitulat "Visul românesc", materialul  conține 11 piese noi, printre care se numără colaborări cu Ada MileaBobi de la Fără ZahărCosmin Vaman și Alina Manole.

VIDEOCLIP: Fără Zahăr și Țapinarii - "The MF Song"

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=_i2G_u4suJg&w=600]

Citește mai multe despre Fără ZahărȚapinarii
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Obituary cântă la festivalul Rockstadt Extreme Fest 2014

Formația americană Obituary va concerta la ediția de anul viitor a festivalului Rockstadt Extreme Fest. Evenimentul este programat în perioada...

Închide