Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Trupa Fall Out Boy este salvată de Foxes în noul clip "Just One Yesterday" - VIDEOCLIP

Trupa Fall Out Boy a lansat un nou videoclip, pe care îl puteți urmări pe InfoMusic. Acesta a fost realizat pentru melodia "Just One Yesterday", cântată în colaborare cu Foxes.

Publicat

pe

Secvență videoclip Fall Out Boy - "Just One Yesterday" feat. Foxes
Secvență videoclip Fall Out Boy - "Just One Yesterday" feat. Foxes

Cei de la Fall Out Boy au revenit în aprilie anul acesta, după o pauză de 3 ani ,cu albumul "Save Rock and Roll". Pentru promovarea materialului grupul a decis să lanseze câte un videoclip pentru fiecare piesă din tracklist. Seria video se intitulează "Save Rock and Roll: The Young Blood Chronicles" și a ajuns la episodul 6. "Just One Yesterday" reprezintă o colaborare cu artista Foxes, care joacă un rol esențial în povestea noului clip.

"Save Rock and Roll" este cel de-al cincilea material al trupei americane Fall Out Boy. Presa l-a descris ca un album de reunire, însă membrii grupului au respins această expresie, susținând că nu s-au despărțit niciodată, ci doar au luat o pauză.

Când eram copii singurul lucru care ne ajuta să supraviețuim era muzica. Acesta a fost principalul motiv pentru care am început formația Fall Out Boy. Aceasta nu este o reuniune deoarece noi nu ne-am despărțit niciodată - Fall Out Boy.

Compus și înregistrat în mare secret, discul a fost produs de Butch Walker. În afară de Foxes, acesta mai include colaborări cu Elton John și Courtney Love. Ca single-uri au fost lansate piesele "My Songs Know What You Did in the Dark (Light Em Up)""The Phoenix" și "Alone Together".

VIDEOCLIP: Fall Out Boy - "Just One Yesterday" feat. Foxes

Trending