Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
URMA - BT Live Limited Edition
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza

Eminem a lansat "The Monster" ft. Rihanna - AUDIO

După o doză de old-school hip hop cu "Berzerk" și o restabilire a standardelor muzicale prin "Rap God", Eminem dezvăluie "The Monster", cel de-al treilea single de pe noul album "MMLP2". Piesa este interpretată în duet cu Rihanna, mizându-se cel mai probabil pe o reacție din partea publicului similară celei din 2010, când single-ul "Love The Way You Lie" a devenit cel mai bine vândut hit al rapper-ului.
Eminem / Rihanna

Eminem / Rihanna

"The Monster" este noua colaborare dintre Eminem și Rihanna, piesa fiind cel de-al treilea single de pe "MMLP2" lansat de către rapper. Spre deosebire de melodiile dezvăluite anterior - "Berzerk" și "Rap God" - noul single explorează un teritoriu muzical diferit, ce se adresează nu doar fanilor celor doi artiști, ci și maselor. Dacă "The Monster" va fi primită la fel de bine ca "Love The Way You Lie", Eminem s-ar putea gândi încă de acum la o a treia colaborare cu artista din Barbados.

"MMLP2" este cel de-al optulea album Eminem și face referire la "The Marshall Mathers LP", cel mai bun disc al rapper-ului în opinia multora dintre fani.

"Atunci când am denumit albumul The Marshall Mathers LP 2, evident că am știut că vor fi anumite așteptări. Nu l-am denumit așa doar de dragul de a-i pune un nume. A trebuit să mă asigur că am piesele potrivite - și exact când crezi că ai ajuns la ceea ce-ți doreai, mai asculți încă o dată melodiile și-ți dai seama: <<La naiba! Încă îi mai trebuie câte ceva>>. Asta se întâmplă constant, până ajungi la rezultatul final",  a declarat Eminem într-un interviu acordat revistei Rolling Stone.

Eminem a ținut să sublinieze, de asemenea, că albumul, ce include colaborări cu Kendrick Lamar, Nate Ruess și Rihanna, nu este o continuare a albumului The Marshall Mathers, ci mai curând o reîmprospătare a sa.

"Nu va fi o continuare a fiecărei piese de pe albumul din 2000. Pentru mine, legătura dintre acel disc și MMLP2 se realizează prin vibe și e mai mult despre nostalgie."

Eminem - "The Monster" ft. Rihanna

 Tracklist "MMLP2"

 1. "Bad Guy"
 2. "Parking Lot"
 3. "Rhyme Or Reason"
 4. "So Much Better"
 5. "Survival"
 6. "Legacy"
 7. "Asshole" (featuring Skylar Grey)
 8. "Berzerk"
 9. "Rap God"
 10. "Brainless"
 11. "Stronger Than I Was"
 12. "The Monster" (featuring Rihanna)
 13. "So Far..."
 14. "Love Game" (featuring Kendrick Lamar)
 15. "Headlights" (featuring Nate Ruess)
 16. "Evil Twin"

Citește mai multe despre EminemRihanna
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Delia a lansat clipul "Doar pentru tine" - VIDEOCLIP

Delia a prezentat videoclipul noului single "Doar pentru tine", pe care îl puteți urmări pe InfoMusic. Versurile și linia melodică...

Închide