Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Victoria - Ugly Cry (Artwork)Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei John Mayer în clipul ”Carry Me Away”Documentarul "Framing Britney Spears" l-a întristat pe John Mayer: "Am fost pe punctul de a plânge de cinci ori" Casey Bishop la American Idol,2021Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO Chefi la CuțiteCel de-al nouălea sezon "Chefi la Cuțite" începe la sfârșitul lunii februarie Sorin Pârcălab la iUmorSorin Pârcălab, la iUmor: "Dacă nu era reală faza, aș fi râs și eu" - VIDEO Juriu iUmor sezonul 10Emisiunea iUmor nu va mai fi difuzată duminica; află când o poți urmări

Eminem a lansat clipul - "Survival" - VIDEOCLIP EXPLICIT

Eminem a prezentat videoclipul piesei "Survival", ce include secvențe din noul joc pe calculator "Call of Duty: Ghosts". Acesta este primul single extras de viitorul album "MMLP2".
Secvență videoclip Eminem -

Secvență videoclip Eminem - "Survival"

Single-ul "Survival" este primul single ce promovează viitorul album, iar în versuri rapperul vorbește direct despre revenirea sa pe scenă, succesul său și îi critică pe cei care au spus că vremea lui a trecut. În același timp, melodia servește ca soundtrack pentru noul joc pe calculator "Call of Duty: Ghosts". Lansarea videoclipului "Survival" coincide cu cea a jocului, iar scenariul clipului include, evident, secvențe din "Call of Duty".

Versurile sunt puse beat-uri de rock, iar refrenul interpretat de Liz Rodriguez calmează furtuna dezlănțuită de Eminem. Single-ul este produs de DJ Khali. 

Albumul "MMLP2" (The Marshall Mathers LP 2) este programat să apară pe 5 noiembrie. Printre producătorii care și-a adus contribuția se numără, Rick Rubin, Dr. Dre și NO ID. În afară de "Survival", Eminem a mai lansat videoclipul "Berzek", în care își face apariția și Rick Rubin.

Este probabil cel mai incitant lucru pe care l-am facut până acum. Se numește "The Marshall Mathers LP 2" pentru că este o reîntoarcere la primul "Marshall Mathers LP". Asta este tot ce pot să spun momentan, a declarat artistul la Saturday Night Football.

VIDEOCLIP EXPLICIT: Eminem - "Survival"

Citește mai multe despre Eminem
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Președintele Vladimir Putin, concurent la Vocea Rusiei - VIDEO

Jurații de la Vocea Rusiei au avut parte de o surpriză de proporții când au întors scaunele și l-au văzut...

Închide