Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Ana Moura
Dan Teodorescu / TAXIPoze concert TAXI #20 la Sala Palatului pe 8 noiembrie 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox
INFO CONCERT:
OCS - BT Live Limited Edition

Eminem a lansat clipul - "Survival" - VIDEOCLIP EXPLICIT

Eminem a prezentat videoclipul piesei "Survival", ce include secvențe din noul joc pe calculator "Call of Duty: Ghosts". Acesta este primul single extras de viitorul album "MMLP2".
Secvență videoclip Eminem -

Secvență videoclip Eminem - "Survival"

Single-ul "Survival" este primul single ce promovează viitorul album, iar în versuri rapperul vorbește direct despre revenirea sa pe scenă, succesul său și îi critică pe cei care au spus că vremea lui a trecut. În același timp, melodia servește ca soundtrack pentru noul joc pe calculator "Call of Duty: Ghosts". Lansarea videoclipului "Survival" coincide cu cea a jocului, iar scenariul clipului include, evident, secvențe din "Call of Duty".

Versurile sunt puse beat-uri de rock, iar refrenul interpretat de Liz Rodriguez calmează furtuna dezlănțuită de Eminem. Single-ul este produs de DJ Khali. 

Albumul "MMLP2" (The Marshall Mathers LP 2) este programat să apară pe 5 noiembrie. Printre producătorii care și-a adus contribuția se numără, Rick Rubin, Dr. Dre și NO ID. În afară de "Survival", Eminem a mai lansat videoclipul "Berzek", în care își face apariția și Rick Rubin.

Este probabil cel mai incitant lucru pe care l-am facut până acum. Se numește "The Marshall Mathers LP 2" pentru că este o reîntoarcere la primul "Marshall Mathers LP". Asta este tot ce pot să spun momentan, a declarat artistul la Saturday Night Football.

VIDEOCLIP EXPLICIT: Eminem - "Survival"

Citește mai multe despre Eminem
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Președintele Vladimir Putin, concurent la Vocea Rusiei - VIDEO

Jurații de la Vocea Rusiei au avut parte de o surpriză de proporții când au întors scaunele și l-au văzut...

Închide