Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Eminem și Kendrick Lamar cântă despre "Love Game" - AUDIO

Promovarea albumului "The Marshall Mathers LP 2" continuă cu o nouă lansare. Este vorba despre piesa "Love Game", cântată de Eminem în colaborare cu Kendrick Lamar.

Publicat

pe

Eminem și Kendrick Lamar
Eminem și Kendrick Lamar │ FOTO: consequenceofsound.net

Eminem și Kendrick Lamar au crescut în același cartier Detroit și l-au avut ca mentor și sursă de inspirație pe Dr. Dre. Amândoi și-au dezvoltat propriile stiluri, inconfundabile pe scena muzicală, astfel că o colaborare între cei doi MC este cu adevărat interesantă. În plus, Kendrick l-a însoțit pe Eminem în turneul de anul acesta. Cântecul "Love Game" este cel mai recent extras de pe viitorul album al lui Eminem. Acesta vine la doar câteva zile de la lansarea melodiei "The Monster", cântată împreună cu Rihanna.

"The Marshall Mathers LP 2", programat să apară pe 5 noiembrie, este unul dintre cele mai așteptate albume din 2013. Materialul este produs de artist în colaborare cu Cardiak, DJ Khalil, Dr. Dre, DVLP, Frank Dukes, Frequency, No ID, Rick Rubin, S1 și StreetRunner. În afară de Kendrick Lamar și Rihanna, rapperul a mai colaborat cu Skylar Grey și Nate Ruess, solistul trupei de rock alternativ, Fun.

Când am ales să numesc albumul "The Marshall Mathers LP 2", evident că m-am gândit că va ridica anumite așteptări. Nu am vrut să-l numesc așa doar de dragul de a-l numi. M-am asigurat că am piesele potrivite - și chiar în momentul în care crezi că este gata, asculți din nou melodiile și simți nevoia să schimbi ceva. Albumul nu reprezintă o continuare a fiecărui cântec vechi sau ceva de genul ăsta. Pentru mine este mai mult un vibe și l-am numit așa mai degrabă din cauza nostalgiei, a declarat Eminem într-un interviu recent oferit publicației Rolling Stone.

AUDIO: Eminem - "Love Game" feat. Kendrick Lamar

Trending