Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Eminem și Kendrick Lamar cântă despre "Love Game" - AUDIO

Promovarea albumului "The Marshall Mathers LP 2" continuă cu o nouă lansare. Este vorba despre piesa "Love Game", cântată de Eminem în colaborare cu Kendrick Lamar.
Eminem și Kendrick Lamar

Eminem și Kendrick Lamar

Eminem și Kendrick Lamar au crescut în același cartier Detroit și l-au avut ca mentor și sursă de inspirație pe Dr. Dre. Amândoi și-au dezvoltat propriile stiluri, inconfundabile pe scena muzicală, astfel că o colaborare între cei doi MC este cu adevărat interesantă. În plus, Kendrick l-a însoțit pe Eminem în turneul de anul acesta. Cântecul "Love Game" este cel mai recent extras de pe viitorul album al lui Eminem. Acesta vine la doar câteva zile de la lansarea melodiei "The Monster", cântată împreună cu Rihanna.

"The Marshall Mathers LP 2", programat să apară pe 5 noiembrie, este unul dintre cele mai așteptate albume din 2013. Materialul este produs de artist în colaborare cu Cardiak, DJ Khalil, Dr. Dre, DVLP, Frank Dukes, Frequency, No ID, Rick Rubin, S1 și StreetRunner. În afară de Kendrick Lamar și Rihanna, rapperul a mai colaborat cu Skylar Grey și Nate Ruess, solistul trupei de rock alternativ, Fun.

Când am ales să numesc albumul "The Marshall Mathers LP 2", evident că m-am gândit că va ridica anumite așteptări. Nu am vrut să-l numesc așa doar de dragul de a-l numi. M-am asigurat că am piesele potrivite - și chiar în momentul în care crezi că este gata, asculți din nou melodiile și simți nevoia să schimbi ceva. Albumul nu reprezintă o continuare a fiecărui cântec vechi sau ceva de genul ăsta. Pentru mine este mai mult un vibe și l-am numit așa mai degrabă din cauza nostalgiei, a declarat Eminem într-un interviu recent oferit publicației Rolling Stone.

AUDIO: Eminem - "Love Game" feat. Kendrick Lamar

Citește mai multe despre Eminem
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă The Lumineers - "Gale Song" (Hunger Games 2) - AUDIO

Coalana sonoră a noului film "The Hunger Games Catching Fire" va include și o piesă a trupei The Lumineers. Aceasta...

Închide