Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Eminem începe să se simtă ca un "Rap God" - AUDIO

Eminem a dezvăluit cel de-al doilea single de pe albumul "MMLP2". Cu aceeași limbă ascuțită, sarcasm și autoironie, rapper-ul face referire în noua sa piesă, "Rap God", la "haterii" care așteaptă dintr-un moment în altul să dea greș. Deși recunoaște că nu se mai află pe culmi, ca în trecut, Eminem le servește replici tăioase celor din competiție, concluzionând că standardele sale sunt cu mult peste mediocritate: "Be a king? Think not. Why be a king when you can be a God?".
Eminem

Eminem

După un prim single - "Berzerk" - clasat pe poziția a treia în Billboard Hot 100, Eminem reamintește audienței motivul pentru care încă se află în industrie. Piesa "Rap God" pune pe hârtie stadiul în care se află rapper-ul acum, versurile făcând o trecere prin cariera sa și lucrurile care îl motivează. Cu aceeași iscusință cu care și-a pus în genunchi competiția în filmul "8 Mile", Eminem folosește toate "șiretlicurile" din dotare pentru a demonstra că încă are suficiente replici pentru oricine s-ar îndoi de asta.

În noul single "Rap God", Eminem își recunoaște slăbiciunile pentru nu fi exploatate de către cei de cealaltă parte a baricadei, găsind totodată cu multă iscusință punctele slabe ale adversarilor. Începe prin a mulțumi celor care i-au ghidat pașii, mărturisind că este "un produs" al înaintașilor săi, Rakim, Lakim Shabazz, 2Pac, N.W.A, Cube, Doc, Ren, Yella și Eazy. În incursiunea sa în trecut aduce un tribut și legendarei trupe Run-DMC, introdusă în Rock and Roll Hall of Fame chiar de către Eminem.

Sarcasmul său agață nume precum Bill Clinton, Monica Lewinsky, Ray J, în comparația muzicii sale cu cea a competiției fiind incluse replici precum: "I make elevating music, you make elevator music".

Piesa "Rap God" este extrasă de pe noul album Eminem, "MMLP2" (The Marshall Mathers LP 2), ce va fi lansat pe piață pe 5 noiembrie 2013. Pentru acest disc  rapper-ul a colaborat cu producătorii Rick RubinDr. Dre și NO ID, materialul incluzând duete cu Rihanna, Nate Ruess (Fun.), Skylar Grey, Kendrick Lamar. 

 Tracklist "MMLP2"

 1. "Bad Guy"
 2. "Parking Lot"
 3. "Rhyme Or Reason"
 4. "So Much Better"
 5. "Survival"
 6. "Legacy"
 7. "Asshole" (featuring Skylar Grey)
 8. "Berzerk"
 9. "Rap God"
 10. "Brainless"
 11. "Stronger Than I Was"
 12. "The Monster" (featuring Rihanna)
 13. "So Far..."
 14. "Love Game" (featuring Kendrick Lamar)
 15. "Headlights" (featuring Nate Ruess)
 16. "Evil Twin"

Eminem - "Rap God"

Citește mai multe despre Eminem
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Matteo și Anya au lansat noul single "În ochii mei" - AUDIO

Matteo și Anya au lucrat pentru prima dată împreună, iar rezultatul este noul single "În ochii mei" pe care îl...

Închide