Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019

Elena Gheorghe și Pavel Bartos au înregistrat pentru Cutiuța Muzicală

Elena Gheorghe și Pavel Bartoș au înregistrat săptămâna trecută câte trei piese pentru volumul 10 al proiectului "Cutiuța Muzicală", coordonat de Liliana Stefan și produs de MediaPro Music. Special conceput pentru cei mici, noul album va fi lansat în luna noiembrie, iar publicul va putea asculta atât melodii clasice din folclorul pentru copii, cât și piese noi.
Elena Gheorghe -

Elena Gheorghe

Urmărește-ne pe

Elena Gheorghe a înregistrat pentru Cutiuța Muzicală piesele "Vine primăvara", "Culorile se ceartă" și "Bună dimineața", mărturisind că este entuziasmată de faptul că a fost cooptată pentru acest proiect.

"Mă bucur că am avut ocazia să fac parte din acest proiect. A fost prima oară când am înregistrat cântecele pentru copii, iar faptul că sunt mămică m-a ajutat foarte mult", a spus Elena Gheorghe.

Pavel Bartoș a cântat și el trei piese vesele, dând viață unor povești despre gâscani, cocoși, pisici: "Un gâscan mexican", "Găina și cocoșul" și "Ghicitoarea".

"De când s-au născut fetițele mele, știu să imit din ce în ce mai bine sunetele multor animale. Niciodată nu m-am gândit că pot materializa toată nebunia și ideile din mintea mea într-un album precum Cutiuța muzicală", a spus îndrăgitul actor.

Astfel, cei patru părinti din lumea media ale căror voci apar pe acest nou material discografic sunt Andreea Marin, Horia Brenciu, Elena Gheorghe si Pavel Bartos. Pentru detalii despre piesele înregistrate de Andreea Marin și opinia sa despre acest proiect puteți citi un articol anterior.

Albumul Cutiuța Muzicală va fi lansat în noiembrie. Discul poate fi pre-comandat de pe site-ul www.cutiutamuzicala.ro, înainte de a ajunge în magazine.

Pavel Bartoș la înregistrările pentru Cutiuța Muzicală

Pavel Bartoș la înregistrările pentru Cutiuța Muzicală

Citește mai multe despre Elena Gheorghe
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Single nou Smiley, "Acasă" - AUDIO

Cu doar câteva zile înainte de lansarea discului "Acasă", Smiley dezvăluie un preview al piesei ce dă tilul albumului. Tematica...

Închide