Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Elena Gheorghe și Pavel Bartos au înregistrat pentru Cutiuța Muzicală

Elena Gheorghe și Pavel Bartoș au înregistrat săptămâna trecută câte trei piese pentru volumul 10 al proiectului "Cutiuța Muzicală", coordonat de Liliana Stefan și produs de MediaPro Music. Special conceput pentru cei mici, noul album va fi lansat în luna noiembrie, iar publicul va putea asculta atât melodii clasice din folclorul pentru copii, cât și piese noi.
Elena Gheorghe -

Elena Gheorghe

Elena Gheorghe a înregistrat pentru Cutiuța Muzicală piesele "Vine primăvara", "Culorile se ceartă" și "Bună dimineața", mărturisind că este entuziasmată de faptul că a fost cooptată pentru acest proiect.

"Mă bucur că am avut ocazia să fac parte din acest proiect. A fost prima oară când am înregistrat cântecele pentru copii, iar faptul că sunt mămică m-a ajutat foarte mult", a spus Elena Gheorghe.

Pavel Bartoș a cântat și el trei piese vesele, dând viață unor povești despre gâscani, cocoși, pisici: "Un gâscan mexican", "Găina și cocoșul" și "Ghicitoarea".

"De când s-au născut fetițele mele, știu să imit din ce în ce mai bine sunetele multor animale. Niciodată nu m-am gândit că pot materializa toată nebunia și ideile din mintea mea într-un album precum Cutiuța muzicală", a spus îndrăgitul actor.

Astfel, cei patru părinti din lumea media ale căror voci apar pe acest nou material discografic sunt Andreea Marin, Horia Brenciu, Elena Gheorghe si Pavel Bartos. Pentru detalii despre piesele înregistrate de Andreea Marin și opinia sa despre acest proiect puteți citi un articol anterior.

Albumul Cutiuța Muzicală va fi lansat în noiembrie. Discul poate fi pre-comandat de pe site-ul www.cutiutamuzicala.ro, înainte de a ajunge în magazine.

Pavel Bartoș la înregistrările pentru Cutiuța Muzicală

Pavel Bartoș la înregistrările pentru Cutiuța Muzicală

Citește mai multe despre Elena Gheorghe
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Single nou Smiley, "Acasă" - AUDIO

Cu doar câteva zile înainte de lansarea discului "Acasă", Smiley dezvăluie un preview al piesei ce dă tilul albumului. Tematica...

Închide