Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
The Cure
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Michael Bolton

Editors a lansat clipul "Honesty" - VIDEOCLIP

După apariția clipului "Formaldehyde", formația britanică Editors revine cu un nou video extras de pe albumul "The Wight Of Your Love". Videoclipul poartă numele "Honesty" și ne dezvălui viața de noapte a Londrei prezentată chiar de solistul Tom Smith.
Trupa Editors, în frunte cu liderul Tom Smith

Trupa Editors, în frunte cu liderul Tom Smith

După apariția clipului "Formaldehyde", formația britanică Editors revine cu un nou video extras de pe albumul "The Wight Of Your Love". Videoclipul poartă numele "Honesty" și ne dezvălui viața de noapte a Londrei prezentată de solistul Tom Smith. Acesta se plimbă pe strazile metropolei și trece pe lângă polițiști, petrecăreți, prostituate și  cerșetori.

"The Wight Of Your Love" a fost lansat în luna iunie 2013 și este primul album înregistrat fără chitaristul Chris Urbanowicz, care a părăsit formația în aprilie 2012 și primul pe care apar noii membri Justin Lockey și Elliot Williams. Materialul a fost înregistrat în mare parte live și a fost produs de Jacquire King și Flood, care a mai colaborat cu trupa la discul "In This Light and on This Evening".

Legat de sound-ul noilor compoziții, solistul și liderul grupului Tom Smith a declarat că acesta reflectă iubirea sa pentru muzica unor trupe americane precum R.E.M. și Arcade Fire. De această dată, cei de la Editors au vrut ca piesele să fie realizate în așa fel încât să poată fi interpretate ușor și în variantă acustică. "Iubirea" este principala temă abordată în versuri, dar într-o formă ambiguă, ce lasă loc de nenumărate interpretări. Chiar Tom Smith a mărturisit într-un interviu pentru Daily Star că de fiecare dată când are senzația că este prea direct în versurile pe care le compune, încearcă să le răsucească până ajung să fie ciudate și derutante.

Editors - "Honesty"

Tracklist "The Wight Of Your Love":

 1. The Weight
 2. Sugar
 3. A Ton of Love
 4. What is this Thing Called Love
 5. Honesty
 6. Nothing
 7. Formaldehyde
 8. Hyena
 9. Two Hearted Spider
 10. The Phone Book
 11. Bird of Prey

Citește mai multe despre Editors
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Câștigătorul invitației duble la concertul BZN de pe 25 octombrie

InfoMusic a extras câștigătorul dublei invitații la concertul BZN de pe 25 octombrie, de la Sala Palatului din București. Vezi...

Închide