Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Despărțirea de Ozzy Osbourne a fost traumatizantă pentru Sharon

Sharon Osbourne se pregătește să lanseze o nouă biografie, în care vorbește deschis și în detaliu despre revenirea lui Ozzy la vechile obiceiuri. Artista a mărturisit că despărțirea temporară de artist a fost traumatizantă.
Sharon și Ozzy Osbourne

Sharon și Ozzy Osbourne

Urmărește-ne pe

În luna aprilie, Ozzy Osbourne a dezvăluit prin intermediul paginii de Facebook că a făcut exces de droguri și alcool în ultimul an și jumătate, dar că a renunțat la ele începând cu luna martie. Acesta le-a cerut iertare lui Sharon, familiei, colegilor de trupă și fanilor pentru comportamentul său din ultima perioadă. Revenirea la vicii a coincis cu perioada înregistrării noului album Black Sabbath (primul din ultimii 35 de ani cu Ozzy la voce) și cu vestea că Tony Iommi este bolnav de cancer limfatic.

Toate aceste evenimente sunt relatate din perspectiva lui Sharon Osbourne, în noua sa carte autobiografică, "Unbreakable". Cu puțin timp înainte de lansarea de pe 10 octombrie, tabloidul The Sun din Mare Britanie a publicat câteva fragmente din carte.

Astfel, aflăm că Sharon a descoperit că Ozzy s-a întors la alcool și droguri chiar de aniversarea a 30 de ani de căsnicie. La acea vreme, Sharon se afla în Statele Unite pentru a filma America's Got Talent. Când familia a vizitat-o în New York, a profitat de ocazie pentru a-l verifica pe artist și a descoperit mesaje în care Ozzy vorbea cu dealeri de droguri. Aceasta l-a confruntat pe Ozzy, dar artistul nu s-a dus la dezalcoolizare așa cum a promis. Având în vedere trecutul tumultos al acestuia cu probleme cu drogurile și numeroase incidente din care a scăpat cu viață ca prin urechile acului, Sharon a luat niște măsuri mai drastice. Una dintre ele a fost să-i vândă toate mașinile, pentru a nu exista riscul să facă un accident. Cei doi s-au despărțit temporar și au locuit separat. Sharon chiar i-a spus lui Ozzy că vrea să divorțeze și are pretenția la suma de 100.000 de lire sterline pe lună ca sprijin conjugal. Artistul nu a fost de acord, iar cei doi au început să se tragă de păr și să se îmbrâncească, povestește Sharon în cartea sa. După ce Ozzy Osbourne a început recuperarea, cei doi s-au împăcat și trăiesc din nou împreună. Recent, Sharon chiar a postat un mesaj pe Facebook, în care spune că îi este dor de Ozzy Osbourne, care a plecat în turneu cu Black Sabbath în America de Sud - "Sunt tristă și singură fără el", spune aceasta.

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Negură Bunget a lansat piesa "Taul Fără Fund" - AUDO

După numeroase schimbări de componență Negură Bunget a lansat un nou EP intitulat "gind a-prins". Ultimul single de promovare, după...

Închide