Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Delia a lansat clipul "Doar pentru tine" - VIDEOCLIP

Delia a prezentat videoclipul noului single "Doar pentru tine", pe care îl puteți urmări pe InfoMusic. Versurile și linia melodică sunt compuse de Delia și inspirate din propria viață.

Delia - "Doar pentru tine" (foto: Dimitri Caceaune)

Mult așteptatul videoclip "Doar pentru tine" a fost lansat de Delia în cadrul unui eveniment special organizat de CAT MUSIC în Centrul Vechi la Finnish Cocktail & Club.

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Delia a demonstrat de-a lungul timpului că este un artist complex. A început să participe la sesiunile din studiouri cu dorința de a-și lăsa cât mai mult amprenta personală asupra pieselor ce le cântă. S-a implicat în proiecte cât mai diferite din punct de vedere muzical, repertoriul său incluzând piese precum “Doi în unu” feat. Mihai Bendeac, “U (Can’t stop fighting with my ghosts)“, “La fel” feat. Bibanu MixXL sau “În Culori” feat. Gojira & Planet H. Necondiționată de vreun trend muzical, Delia a lansat balada pop-rock “Doar pentru tine”, ce transmite sensibilitate și multă emoție.

Piesa este inspirată din dragoste și din lipsa ei. Uneori relațiile nu mai merg și nu din motive grave. Este exact ce am simțit eu cândva, vorbă cu vorbă, cuvânt cu cuvânt. E din suflet pentru suflete…, a mărturisit Delia.

Piesa "Doar pentru tine" este produsă de F.Charm, chitara este trasă de Alex Turcu, iar Delia a compus versurile și linia melodică. “Doar pentru tine” a fost interpretată în premieră în cadrul Media Music Awards 2013, ce a avut loc pe 19 septembrie la Sibiu. Pozele promoționale sunt făcute de Dimitri Caceaune împreună cu David Gal pe grafică. De make-up s-a ocupat Ana Mironescu, iar stylingul a fost asigurat de Andra Moga.

Urmărește videoclipul Delia - Doar pentru tine

Urmărește interviul acordat de Delia cu prilejul lansării videoclipului.

Citește mai multe despre Delia Matache
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concert Dulce Pontes la București în februarie 2014

Dulce Pontes, regina contemporană a muzicii fado, va aduce vibrantele acorduri portugheze la Sala Palatului din București pe 9 februarie...

Închide