Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Dans la bară în noul clip Inna - "In Your Eyes" - VIDEO

Inna este o apariție extrem de sexy în noul său videoclip "In Your Eyes" și are ca invitată specială o dansatoare la bară. Single-ul este extras de pe cel mai recent album al artistei "Party Never Ends", apărut chiar pe 1 martie 2013.

Publicat

pe

Secvență videoclip Inna - "In Your Eyes"
Secvență videoclip Inna - "In Your Eyes"

Coincidență sau nu, noul videoclip al Innei urmează același șablon ca "Pour It Up", clipul Rihhanei, apărut recent. Dansul la bară combinat cu gimnastică este bifat, costumațiile sumare și provocatoare sunt bifate, iar utilizarea apei pentru a crea scene cât mai sexy este deasemenea, bifată. Clipul este realizat pentru single-ul "In Your Eyes", o piesă cu un ritm mai alert și cu influențe latino. Partea de regie este semnată de Barna Nemethi, iar cea de producție de Steve Mac.

Începând cu luna octombrie, Inna s-a întors în America Latină cu turneul "Party Never Ends". Este pentru a cincea oară când artista concertează acolo. "In Your Eyes" vine după single-ul "Be My Lover", care se bucură de un videoclip plin de distracție. Lansat în vara acestui an, clipul a strâns în doar două luni peste 4 milioane de vizualizări pe YouTube. Melodia este un cover după celebrul hit cu același nume al trupei La Bouche.

Recent, Inna a decis să se deschidă mai multă față de fanii săi și a publicat o scrisoare în care reiterează întâlnirea cu casa de discuri Roton, în privința celebrului single "Hot". Artista, împreună cu managerul său Lucian și compozitorii de la Play & Win, RaduMarcel și Sebastian, se aflau pentru a doua oară la Roton, prima dată fiind refuzați cu un proiect pop-rock. Inna este fascinată de succesul pe care îl are și mărturisește că muncește foarte mult. Visul ei este să devină o cântăreață internațională de renume, iar începutul este promițător. Piesele sale sunt hituri în numeroase țări precum Mexic, Turcia, Grecia și chiar în unele state din America. Trăiește din plin fiecare concert, videoclip, ședință foto și mereu afișează un zâmbet larg. După cum povestește în scrisoare sa, începutul nu a fost ușor. Poate o parte din succes este datorat faptului că echipa din spatele proiectului a rămas aceeași după 5 ani de la lansare. Citește scrisoarea deschisă a Innei.

VIDEOCLIP: INNA - "In Your Eyes" feat. Yandel

Inna - "In Your Eyes" (Teaser 2)

Inna - "In Your Eyes" (Teaser)

Poze din timpul filmărilor "In Your Eyes" - Inna

 • Inna la filmările videoclipului "In Your Eyes"

  Inna la filmările videoclipului "In Your Eyes"

 • Inna la filmările videoclipului "In Your Eyes"

  Inna la filmările videoclipului "In Your Eyes"

 • Inna la filmările videoclipului "In Your Eyes"

  Inna la filmările videoclipului "In Your Eyes"

 • Inna la filmările videoclipului "In Your Eyes"

  Inna la filmările videoclipului "In Your Eyes"

 • Inna la filmările videoclipului "In Your Eyes"
 • Inna la filmările videoclipului "In Your Eyes"
 • Inna la filmările videoclipului "In Your Eyes"
 • Inna la filmările videoclipului "In Your Eyes"

Emisiuni radio-tv

Steaua a părăsit competiția Masked Singer 2021 - VIDEO

Joi seară, o nouă mască a ieșit din competiție. Steaua, una dintre cele mai complexe prezențe pe scena de la Masked Singer, a fost eliminată. Ce vedetă a interpretat-o?

Publicat

pe

Steaua, una dintre măștile de la Masked Singer 2021
Steaua, una dintre măștile de la Masked Singer 2021 │ FOTO: PRO TV

O nouă ediție a show-ului Masked Singer a venit cu o altă demascare. De data aceasta a fost vorba de Steaua, un personaj îndrăgit, dar și intrigant, ce le-a dat multe bătăi de cap juraților. În spatele măștii s-a aflat nimeni altul decât Mihai Trăistariu.

Ce indicii a oferit Steaua?

"Mi s-a spus întotdeauna că am mai multe personalități. Fie sunt prea liniștită și las impresia că sunt o fire naivă, fie fac gesturi extravagante. Așa că lumea spune despre mine că nu am toate stelele pe casă. Nici nu s-a uscat cerneala pe ziarele în care aparițiile mele senzuale au bulversat o țară întreagă. Cine crede că a fost un accident se înșală. Mi-am asumat orice apariție și lumea ar trebui să înțeleagă că atunci când intri într-un con de umbră folosești orice mijloace de a ieși la lumină. Scopul scuză mijloacele. Ups! Ce am câștigat? Milioane. Ce am pierdut? Tot. De câțiva ani împart dormitorul cu șase pisici și s-ar putea spune despre mine că sunt pustnică. Dacă n-aș fi cunoscută la fiecare colț de stradă, aș avea o viață absolut banală".

Cine au crezut detectivii că este Steaua?

Steaua a interpretat piesa "Can't Get You Out Of My Head" (Kylie Minogue) și i-a cucerit pe jurați. În același timp, le-a dat și planurile peste cap:

"Îmi iei mințile și asta mă derutează groaznic, că am niște idei într-o emisiune, altele în alta. Vii cu tot felul de povești. Nu mai înțeleg nimic despre tine", a spus Mihaela Rădulescu.

Alex Bogdan a fost în asentiment, fiind de părere că se află în fața celui mai mare mister de la Masked Singer.

În ciuda neclarității, cei patru jurați s-au văzut nevoiți să se gândească la câteva personaje ce s-ar putea afla sub mască, iar printre acestea s-au numărat Daniela Gyorfi, Bianca Drăgușanu, Ileana Lazariuc sau Adelina Pestrițu.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Află cine s-a ascuns sub masca Gheișei, simpaticul personaj de la Masked Singer 2021

Investigațiile au continuat la Masked Singer 2021. O nouă celebritate și-a dezvăluit adevărata identitate. Află despre cine e vorba.

Publicat

pe

Gheișa │ FOTO: PRO TV

Seara de joi, 7 octombrie, a adus două momente de neuitat la Masked Singer. În primul rând, ne-am despărțit de un personaj îndrăgit - Gheișa. Superbul costum de păpușă asiatică a fost purtat de nimeni alta decât Cleopatra Stratan. Cântăreața în vârstă de 19 ani a cunoscut succesul mondial încă de la vârsta de 3 ani cu hitul "Ghiță", ce s-a auzit în țări precum Japonia, Spania și Mexic. Din anul 2008, artista are propria ei păpușă, iar în anul 2009 a fost introdusă în topul copiilor minune.

În al doilea rând, am cunoscut-o pe Lady Panda, un nou personaj care va lupta să-și securizeze un loc în competiție, dar și să pună în dificultate măștile deja prezente.

Ce indicii a oferit Gheișa?

"Limba coreeană pentru mine este la fel ca graiul dulce moldovenesc pentru voi. Îl recunoașteți imediat și în același timp te amuză teribil Dacă vă spun că-mi plac melodramele coreene și orezul, sunt sigură că veți rămâne indiferenți. Dar dacă vă spun că ceea ce fac eu a depășit de mult granițele României și a ajuns cunoscut pe cel puțin patru continente, am încântat președinți cu talentul meu și am în palmares nu mai puțin de șase recorduri. Sunt sigură că nu o să mai prididiți cu presupunerile.

Timpul acela a trecut de mult, însă eu nu m-am schimbat aproape deloc. După ce toată lumea mi-a cunoscut numele, lumina reflectoarelor s-a oprit pentru mine și o bună bucată de timp am intrat într-un con de umbră. Dar să nu credeți că în această perioadă nu mi s-au întâmplat lucruri. Și liniștea asta a fost bună, dar despre asta am de gând să vă vorbesc data viitoare".

Cine au crezut detectivii că e Gheișa?

Mihaela Rădulescu a fost impresionată de momentul Gheișei, ba chiar a ghicit cine s-ar putea afla sub mască. Mihaela s-a gândit imediat la Cleopatra Stratan.

"Chiar a fost invitata mea când s-a lansat. Singura artistă cu șase, și chiar un pic mai multe recorduri mondiale, au fost pomenite doar șase, care sunt toate legate de cariera ei muzicală, care a cântat inclusiv în toate țările din Asia...Acolo este Cleopatra Stratan!"

Sugestia Mihaelei a fost susținută de INNA, care și ea la rândul său a spus că Gheișa este Cleopatra Stratan.

Datorită recordurile menționate, Alex Bogdan s-a dus pe pista sportivă și a nominalizat-o pe înotătoarea Diana Mocanu.

VIDEO: Cleopatra Stratan - Gheișa la Masked Singer 2021:

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Demascarea a continuat la Masked Singer 2021: Șarpele și Robotul au părăsit competiția

Cel de-al doilea sezon Masked Singer a adus telespectatorilor o nouă rundă a demascărilor. Șarpele și Robotul și-au dezvăluit adevărata identitate. Detalii și video în articol.

Publicat

pe

Șarpele / Robotul la Masked Singer 2021
Șarpele / Robotul la Masked Singer 2021 │ FOTO: PRO TV

Radu Vâlcan și Marian Drăgulescu au fost vedetele ce s-au ascuns în spatele îndrăgitelor personaje. Actorul și prezentatorul TV a fost Șarpele, iar premiatul gimnast s-a transformat în Robot. În urma duelurilor, cele două măști au obținut cele mai puține voturi și au părăsit competiția.

Ce indicii au oferit personajele?

Șarpele:

"Am fost judecat din primul moment în care am intrat pe scenă. Și m-așteptam la asta. Sunt un Șarpe cu talent. Am știut din prima clipă că sunt făcut pentru a străluci ca o vedetă. Puteți spune că totul a început cu o filmare și cu un make-up. Dar solzii mei strălucitori m-au propulsat mult mai departe. Însă, eu am o altă armă: puterea seducției. Bazându-mă pe ea, am reușit să mă fac remarcat în lumea femeilor și am reușit să adun mii de admiratoare.

Sunt extrem de agil și mă pot lăuda cu o mobilitate de invidiat. Iubesc căldura și locurile exotice. Acolo mă simt cel mai bine și ori de câte ori am ocazia, îmi fac bagajul și plec în vacanță. Tot într-o țară exotică, mi-am cunoscut și jumătatea".

Robotul:

"Am fost programat să mă întind ca Bruce Lee și să sar ca Chuck Norris, să îmi placă mirosul de sarmale moldovenești și să nu am frică nici de înălțime, nici de adâncime și nici de viteză. Am avut un parcurs magic, am urcat pe culmile gloriei și chiar dacă au trecut decenii de când am fost asamblat, încă sunt acolo. Am multe escalade reușite cu excepția celui mai strălucitor vârf din țara lui Aristotel".

Cine au crezut detectivii că e Șarpele?

În urma indiciilor oferite de personaj, INNA și Horia s-au gândit că în spatele măștii s-ar putea afla Cătălin Botezatu. Mihaela nu a fost de acord cu această propunere, fiind de părere că CRBL s-ar potrivi mai bine. Liviu Teodorescu, Mihai Petre sau Dan Helciug au fost alte nume luate în calcul de cei patru detectivi.

Cine au crezut detectivii că e Robotul?

Horia și Mihaela Rădulescu au fost în asentiment și s-au gândit că în spatele măștii se ascunde un sportiv. Horia l-a propus chiar pe Marian Drăgulescu, iar Mihaela pe Marius Urzică.

Inițial, INNA și Alex Bogdan l-au desemnat pe Gigi Becali, dar s-au răzgândit rapid. Până la urmă, și ei au fost de părere că Marian Drăgulescu se potrivește cel mai bine.

Citește în continuare

Trending