Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Dans la bară în noul clip Inna - "In Your Eyes" - VIDEO

Inna este o apariție extrem de sexy în noul său videoclip "In Your Eyes" și are ca invitată specială o dansatoare la bară. Single-ul este extras de pe cel mai recent album al artistei "Party Never Ends", apărut chiar pe 1 martie 2013.
Secvență videoclip Inna -

Secvență videoclip Inna - "In Your Eyes"

Coincidență sau nu, noul videoclip al Innei urmează același șablon ca "Pour It Up", clipul Rihhanei, apărut recent. Dansul la bară combinat cu gimnastică este bifat, costumațiile sumare și provocatoare sunt bifate, iar utilizarea apei pentru a crea scene cât mai sexy este deasemenea, bifată. Clipul este realizat pentru single-ul "In Your Eyes", o piesă cu un ritm mai alert și cu influențe latino. Partea de regie este semnată de Barna Nemethi, iar cea de producție de Steve Mac.

Începând cu luna octombrie, Inna s-a întors în America Latină cu turneul "Party Never Ends". Este pentru a cincea oară când artista concertează acolo. "In Your Eyes" vine după single-ul "Be My Lover", care se bucură de un videoclip plin de distracție. Lansat în vara acestui an, clipul a strâns în doar două luni peste 4 milioane de vizualizări pe YouTube. Melodia este un cover după celebrul hit cu același nume al trupei La Bouche.

Recent, Inna a decis să se deschidă mai multă față de fanii săi și a publicat o scrisoare în care reiterează întâlnirea cu casa de discuri Roton, în privința celebrului single "Hot". Artista, împreună cu managerul său Lucian și compozitorii de la Play & Win, RaduMarcel și Sebastian, se aflau pentru a doua oară la Roton, prima dată fiind refuzați cu un proiect pop-rock. Inna este fascinată de succesul pe care îl are și mărturisește că muncește foarte mult. Visul ei este să devină o cântăreață internațională de renume, iar începutul este promițător. Piesele sale sunt hituri în numeroase țări precum Mexic, Turcia, Grecia și chiar în unele state din America. Trăiește din plin fiecare concert, videoclip, ședință foto și mereu afișează un zâmbet larg. După cum povestește în scrisoare sa, începutul nu a fost ușor. Poate o parte din succes este datorat faptului că echipa din spatele proiectului a rămas aceeași după 5 ani de la lansare. Citește scrisoarea deschisă a Innei.

VIDEOCLIP: INNA - "In Your Eyes" feat. Yandel

Inna - "In Your Eyes" (Teaser 2)

Inna - "In Your Eyes" (Teaser)

Poze din timpul filmărilor "In Your Eyes" - Inna

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Citește mai multe despre Inna
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE