Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Dan Amariei (OCS) "îi dă glas" lui Schwarzi, un câine fără stăpân - VIDEO

Solistul trupei Omul cu șobolani, Dan Amariei, susține campania "Câinii de rasă au pedigree, cei de pe stradă au CV". Printr-un clip haios, ce spune povestea unui câine pe nume Schwarzi, publicul este invitat să afle despre centrele de adopție a câinilor fără adăpost din întreaga țară. Campania a fost creată de un grup constituit ad-hoc si pro bono, la initiativa agentiei de publicitate TBWA, pentru organizația Red Panda.

Schwarzi (voce Dan Amariei) în spotul publicitar "Antrenorul de fitness"

Dan Amariei de la Omul cu șobolani și-a asociat vocea cu un personaj al spotului publicitar "Schwarzi - Antrenor de fitness". Clipul face parte dintr-o campanie de încurajare a adopţiilor de câini din adăposturi, pusă pe roate la inițiativa agenției TBWA, unde solistul OCS activează în calitate de creativ de aproximativ jumătate de an.

Sub umbrela sloganului  "Câinii de rasă au pedigree, cei de pe stradă au CV", campania își propune să informeze și totodată să creeze empatie. În fiecare spot al campaniei ne este prezentat câte un personaj canin cu un "portofoliu de calități" diferit. De la Schwarzi, antrenorul de fitnessla Romică, specialistul meteorolog și Bobiță, ghidul turistic cu experiență, toate clipurile mențin același ton prietenos și șturlubatic, oferind privitorilor o listă de motive pentru care ar putea adopta un câine.

Campania este suținută de nume sonore din cinematografie și media. Îi amintim astfel pe Radu Beligan, Andreea Raicu, Alexandra Laura Badea, actriţă şi voce la televiziunea Disney Channel şi Alin Marghidanu, Group Creative Director SeniorHyper.

Site-ul www.adoptacatei.ro se afla în centrul demersului acestei campanii și reprezintă un hub ce reunește datele de contact pentru adăposturi din întreaga țara.

Schwarzi - Antrenor de fitness

Citește mai multe despre Dan AmarieiOmul cu Șobolani (OCS)
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jon Bon Jovi și-a condus o fană la altar - VIDEO

Jon Bon Jovi a îndeplinit visul unei fane și a condus-o la altar în aceeași capelă din Las Vegas în...

Închide