Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
LP
Câștigă o invitație dublă la concertul Tom Jones de la Cluj-Napoca INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Garbage

"Cucubau", ne spune Guess Who - VIDEOCLIP

Guess Who a lansat videoclipul noului single "Cucubau". În clip apar Grasu XXL, Maximilian, Spike, Mitză și Tranda, filmările având loc în Casa Vernescu, una dintre clădirile monument ale Bucureștiului.
Guess Who -

Guess Who - "Cucubau" (secvență videoclip)

"Cucubau" reprezintă cel de-al doilea single extras de pe viitorul album Guess Who, care urmează să fie lansat în primăvara anului viitor. Instrumentalul a fost realizat de Mitză, Grasu XXL și Guess Who pe structura unui demo trimis de Qishta la Okapi Sound. De mixaj s-a ocupat Grasu XXL la Okapi Sound Studio, iar de masterizare Chris Gehringer la Sterling Sound.

Filmările s-au desfășurat pe parcursul a aproximativ 18 ore în regia lui Spike (Evil Twin Studio). Locația aleasă pentru filmările clipului face parte dintre clădirile monument ale Bucureștiului, și anume Casa Vernescu, situată pe Calea Victoriei. În clip apar diferite personaje care conturează starea piesei, în finalul videoclipului fiind prezenți și Grasu XXL, Maximilian, Spike, Mitză și Tranda.

Noul single "Cucubau" este lansat după "Onoare", videoclip ce a fost dezvăluit în luna decembrie și a adunat peste 6 milioane de vizualizări pe YouTube. De asemenea, piesa "Onoare" i-a adus lui Guess Who premiul "Best Hip-Hop" în cadrul ediției din acest an a Media Music Awards pentru cel mai mare număr de difuzări radio și TV.

Guess Who (Laurențiu Mocanu) a devenit cunoscut publicului larg odată cu lansarea single-ului "Locul Potrivit", o piesă cu un puternic mesaj social. Single-urile "Manifest" și "Tot Mai Sus" lansate ulterior au menținut o linie ascendentă în ceea ce privește popularitatea artistului.

Guess Who - "Cucubau"

Citește mai multe despre Guess Who
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Pirateria din industria muzicală nu îi ține pe artiști flămânzi

Deși mulți artiști se plâng de pirateria din industria muzicală, fenomenul nu atrage după sine consecințe atât de grave. Conform...

Închide