Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

"Cucubau", ne spune Guess Who - VIDEOCLIP

Guess Who a lansat videoclipul noului single "Cucubau". În clip apar Grasu XXL, Maximilian, Spike, Mitză și Tranda, filmările având loc în Casa Vernescu, una dintre clădirile monument ale Bucureștiului.

Publicat

pe

Guess Who - "Cucubau" (secvență videoclip)
Guess Who - "Cucubau" (secvență videoclip)

"Cucubau" reprezintă cel de-al doilea single extras de pe viitorul album Guess Who, care urmează să fie lansat în primăvara anului viitor. Instrumentalul a fost realizat de Mitză, Grasu XXL și Guess Who pe structura unui demo trimis de Qishta la Okapi Sound. De mixaj s-a ocupat Grasu XXL la Okapi Sound Studio, iar de masterizare Chris Gehringer la Sterling Sound.

Filmările s-au desfășurat pe parcursul a aproximativ 18 ore în regia lui Spike (Evil Twin Studio). Locația aleasă pentru filmările clipului face parte dintre clădirile monument ale Bucureștiului, și anume Casa Vernescu, situată pe Calea Victoriei. În clip apar diferite personaje care conturează starea piesei, în finalul videoclipului fiind prezenți și Grasu XXL, Maximilian, Spike, Mitză și Tranda.

Noul single "Cucubau" este lansat după "Onoare", videoclip ce a fost dezvăluit în luna decembrie și a adunat peste 6 milioane de vizualizări pe YouTube. De asemenea, piesa "Onoare" i-a adus lui Guess Who premiul "Best Hip-Hop" în cadrul ediției din acest an a Media Music Awards pentru cel mai mare număr de difuzări radio și TV.

Guess Who (Laurențiu Mocanu) a devenit cunoscut publicului larg odată cu lansarea single-ului "Locul Potrivit", o piesă cu un puternic mesaj social. Single-urile "Manifest" și "Tot Mai Sus" lansate ulterior au menținut o linie ascendentă în ceea ce privește popularitatea artistului.

Guess Who - "Cucubau"

Trending