Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Metallica
Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

CRBL a fost implicat într-un accident rutier în apropierea Capitalei

Mașina condusă de cântărețul CRBL a intrat în coliziune cu un alt autoturism. În urma incidentului, a fost rănită ușor o fetiță de opt ani. Din primele cercetări, reiese că artistul nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de autovehiculul din faţă.
Eduard Mihai Andreianu, CRBL

Accidentul rutier în care a fost implicat CRBL s-a petrecut la intersecția Șoselei de Centură a Capitalei cu Șoseaua Ștefănești, duminică seara. Artistul a intrat în coliziune cu autoturismul din fața sa, care a oprit brusc întrucât i-a fost tăiată calea de un alt automobil. În respectivul autoturism se afla și o fetiță de opt ani, care a avut nevoie de îngrijiri medicale. Aceasta a fost transportată la spital, împreună cu mama sa. Din fericire, micuța nu se află în stare gravă. Din primele cercetări, reiese că CRBL nu a păstrat distanța regulamentară față de autoturismul din fața sa. Cântărețul a rămas fără permis pentru următoarele trei luni.

Accidentul s-a produs după ce un autoturism condus de un bărbat și în care se mai aflau soția acestuia și fetița lor de opt ani a fost oprit brusc pentru evitarea coliziunii cu un alt autovehicul care i-a trecut razant prin față, la intersecția Șoselei de Centură a Capitalei cu Șoseaua Ștefănești.

În urma impactului, copilul a avut nevoie de îngrijiri medicale și fost transportat la spital, alături de mama sa, în timp ce cântărețul și celălalt șofer sunt audiați la poliție, a declarat pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al Poliției Ilfov, Claudia Burada.

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Spectacol aniversar Zoia Alecu - "După 40 de ani" la Cinema Patria

Zoia Alecu va susţine pe 19 noiembrie un spectacol aniversar, intitulat "După 40 de ani". Adaptând motto-ul din romanul lui...

Închide