Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Corina a lansat noul single "Miss Boboc" feat. Junior High - LYRIC VIDEO

Corina revine cu un nou single ce se intitulează "Miss Boboc". Melodia este o colaborare cu rapper-ul Junior High și se bucură de un lyric video pe care îl puteți urmări pe InfoMusic.

Publicat

pe

Corina - Miss Boboc
Corina - Miss Boboc │ FOTO: www.facebook.com

Corinei îi place să se reinventeze cu fiecare single, iar "Miss Boboc" nu face excepție. Pe lângă beat-urile cu acorduri funk, Corina țese pe melodie, ca o adevărată mândră din Maramureș, acordurile ancestrale dintr-o doină oșenească. Noul single, pe care îl puteți asculta mai jos, este o colaborare cu rapper-ul Junior High. "Miss Boboc" a luat naștere în studiourile DeMoga.

Am participat și eu la Miss Boboc și am ocupat locul 3. Vă spun un secret - concurentele care au ocupat primele două poziții aveau iubiții în juriu. :) Țin minte că la proba de talent am cântat "Trenul Pierdut" de la Compact, acompaniată de un chitarist. În perioada respectivă mergeam la multe baluri împreună cu prietenii mei și mereu se asculta aceeași muzică - Sandra, Samantha Fox, Sabrina și.. Compact. Când aud piesele celor de la Compact îmi amintesc de finalul liceului și de petrecerile nebune la care mergeam în acea perioadă. Mie mi-a furat inima iubitul meu când eram în clasa a 11-a, la 16 ani. De 8 martie m-a scos pentru prima dată la restaurant iar de atunci ziua aceasta a rămas foarte specială pentru mine, a povestit Corina.

În ceea ce privește stilul vestimentar, atât de versatil pe care îl adoptă, Corina a declarat în momentul de față o atrage un street style cu influențe preluate din fetele Hollaback Girls ale lui Gwen Stefani, dar și din Harajuku Girls.

AUDIO: Corina - ''Miss Boboc" feat. Junior High

Comentează

Trending