Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Enrique Iglesias concertează în octombrie la Cluj-Napoca Spotlight FestivalBob Sinclar vine la Spotlight - Festivalul Internațional al Luminii 2019 INFO CONCERT:
The Cure
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au TalentUrmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO INFO CONCERT:
HAVASI Concert Show
INFO CONCERT:
Neversea 2019

Corina a lansat noul single "Miss Boboc" feat. Junior High - LYRIC VIDEO

Corina revine cu un nou single ce se intitulează "Miss Boboc". Melodia este o colaborare cu rapper-ul Junior High și se bucură de un lyric video pe care îl puteți urmări pe InfoMusic.
Corina - Miss Boboc

Corina - Miss Boboc

Corinei îi place să se reinventeze cu fiecare single, iar "Miss Boboc" nu face excepție. Pe lângă beat-urile cu acorduri funk, Corina țese pe melodie, ca o adevărată mândră din Maramureș, acordurile ancestrale dintr-o doină oșenească. Noul single, pe care îl puteți asculta mai jos, este o colaborare cu rapper-ul Junior High. "Miss Boboc" a luat naștere în studiourile DeMoga.

Am participat și eu la Miss Boboc și am ocupat locul 3. Vă spun un secret - concurentele care au ocupat primele două poziții aveau iubiții în juriu. :) Țin minte că la proba de talent am cântat "Trenul Pierdut" de la Compact, acompaniată de un chitarist. În perioada respectivă mergeam la multe baluri împreună cu prietenii mei și mereu se asculta aceeași muzică - Sandra, Samantha Fox, Sabrina și.. Compact. Când aud piesele celor de la Compact îmi amintesc de finalul liceului și de petrecerile nebune la care mergeam în acea perioadă. Mie mi-a furat inima iubitul meu când eram în clasa a 11-a, la 16 ani. De 8 martie m-a scos pentru prima dată la restaurant iar de atunci ziua aceasta a rămas foarte specială pentru mine, a povestit Corina.

În ceea ce privește stilul vestimentar, atât de versatil pe care îl adoptă, Corina a declarat în momentul de față o atrage un street style cu influențe preluate din fetele Hollaback Girls ale lui Gwen Stefani, dar și din Harajuku Girls.

AUDIO: Corina - ''Miss Boboc" feat. Junior High

Citește mai multe despre Corina
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Beyonce a dezvăluit un preview al piesei "God Made You Beautiful" - VIDEO

Beyonce promovează o piesă nouă prin intermediul trailer-ului realizat pentru documentarul "Life Is But A Dream". În clipul de un...

Închide