Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
Poze concert The 1975 la Summer Well 2019 INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Pe coperta albumului "ARTPOP" apare o sculptură cu Lady Gaga

Coperta albumului "ARTPOP" este în sfârșit gata, iar Lady Gaga a prezentat-o lumii cu mari emoții. Aceasta include o scultură a artistei realizată de Jeff Koons și celebra pictură din perioda Renascentistă, "Nașterea lui Venus" a lui Sandro Botticelli.
Lady Gaga - ARTPOP - Coperta album

Lady Gaga - ARTPOP - Coperta album

Lady Gaga nu a glumit când a spus că vrea îmbine arta cu muzica pop. Pentru coperta noului album artista a decis să renunțe la clasicele ședințe foto. În schimb, a fotografiat o sculptură cu ea, realizată de celebrul Jeff Koons. Titlul discului apare pe o minge albastră gonflabilă, semnată tot de Koons, care și-a făcut un renume cu lucrările sale gonflabile. În spatele sculputurii apar bucăți ce ilustrează una dintre cele mai reprezentative picturi ale perioadei Renascentiste, "Nașterea lui Venus" a lui Sandro Botticelli. De când a început promovarea albumului Lady Gaga a făcut referire la pictură în videoclipul "Applause", în concertul de la iTunes Festival și în numeroase interviuri.

Sunt emoționată și nerăbdătoare să împart cu voi ceva ce este o parte din inima mea. Ceva la care țin foarte mult. O reprezentare reală a minții mele. Vă rog să-l primiți pe Jeff Konn în familia noastră și să-l copleșiți cu dragoste pentru că și-a împărtășit talentul său cu noi. Este pur și autentic - a scris Lady Gaga pe Twitter.

"ARTPOP" este programat să apară pe 11 noiembrie, iar cu o zi înainte va avea loc o petrecere de lansere, în cadrul căreia va fi expusă sculptura lui Jeff Koons. În plus, pe 24 octombrie un număr limitat de fani vor avea ocazia să asculte în premieră, integral albumul și să o întâlnească pe Gaga. Evenimentul va avea loc în clubul Berghain din Berlin. Pentru câștigarea invitațiilor, fanii se pot înscrie pe site-ul AMPYA.

Lady Gaga - ARTPOP - Coperta album

Lady Gaga - ARTPOP - Coperta album (Foto: www.facebook.com)

Citește mai multe despre Lady Gaga
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Laura Pausini și Kylie Minogue au lansat "Limpido" - VIDEOCLIP

Laura Pausini a dezvăluit videoclipul noului său single interpretat în duet cu Kylie Minogue. "Limpido" este extras de pe albumul...

Închide