Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Concerte și petreceri în weekendul 4 - 6 octombrie 2013 - GHID

Fiecare weekend aduce cu sine porția meritată de relaxare și distracție. Pentru a ști exact cum să îți organizezi agenda astfel încât să nu pierzi nimic important, propunem o listă de sugestii cu festivalurile și concertele momentului.
GHID INFOMUSIC - Petreceri si concerte in weekend

În weekendul 4 - 6 octombrie 2013, agenda ofertantă a concertelor compensează pentru vremea mohorâtă din ultima perioadă. Vineri, la Sala Radio publicul este invitat la un concert special, Duelul viorilor (ediţia a III-a), cu participarea lui Liviu Prunaru și Gabriel Croitoru. Tot vineri, Club Control sărbătorește 5 ani de existență, invitații speciali ai aniversarii fiind legendarii britanici The Orb. Petrecerea se va prelungi sâmbătă, la pupitru urmând să urce 13 DJ  locali. La Cluj Arena atmosfera este întreținută de Subcarpați, în Fabrica concertează Luna Amară, iar la True Club îi ascultăm pe cei de la Jukebox și pe Claudiu Mirea. La Teatrul Național Timișoara va urca pe scenă Ana Moura, una dintre marile speranţe ale fado-ului portughez, iar la Sala Palatului, cei patru corifei - AlifantisAndrieșBaniciu și Vintilă - cântă în memoria lui Florian Pittiș. Tot în weekend se va deschide Club One din Regie, unul dintre cele mai mari localuri din București. Ghidul complet poate fi consultat mai jos.

VINERI, 4 octombrie

Oktoberfest București la Plaza Romania București

afis-oktoberfest-bucuresti-3-6-octombrie-2013Inspirat din tradiția veche a festivalurilor anuale de toamnă, Oktoberfest București va avea loc în perioada 3 – 6 octombrie 2013 în Plaza România. Vor fi 4 zile de distracție la cote maxime în cel mai mare cort montat în România. Participanții vor avea parte de muzică și dansuri bavareze si vor putea gusta cu specialitățile culinare germane. Trupa 6 va cânta imnul Oktoberfest București în timp ce formația germană Rocky 5 va încălzi atmosfera cu melodii de petrecere.

Duelul viorilor la Sala Radio

poster-duelul-viorilor-4-octombrie-2013-sala-radioVineri, 4 octombrie 2013 , Sala Radio invită publicul la Duelul viorilor (ediţia a III-a), un concert special care le propune melomanilor o inedită întâlnire artistică. Doi violonişti de excepţie – Liviu Prunaru (concert maestru al uneia dintre cele mai mari orchestre din lume – Royal Concetgebouw Amsterdam) şi Gabriel Croitoru (solist concertist al Orchestrelor şi Corurilor Radio România), două viori de colecţie – Stradivarius şi Guarneri – pianistul Horia Mihail şi un repertoriu atractiv, sunt elementele reunite într-un singur eveniment la Sala Radio.

5 ani de Control – The Orb Live la Club Control

afis-all-stars-especial-bucuresti-control-5-octombrie-2013În weekendul 4-5 octombrie, Club Control împlinește 5 ani de existență. Invitații speciali ai aniversarii, vineri, 4 octombrie, sunt legendarii britanici The Orb, care își intrerup turneul de aniversare a 25 de ani de activitate pentru prima vizită în România, ocazie cu care vor cânta live primele două albume – “The Orb’s Adventures Beyond The Ultraworld” si “U.F.Orb”.

Concert JukeBox la True Club

afis-jukebox-concert-true-club-4-octombrie-2013JukeBox va sustine vineri, 4 octombrie, un concert in True Club. Evenimentul incepe la ora 22:00 iar DJ Adriano va incalzi atmosfera.

Concert Subcarpați la Cluj Arena

afis-subcarpati-cluj-arena-4-octombrie-2013Subcarpați se întorc la Cluj, pe 4 octombrie, pentru a susține un concert incendiar, într-un eveniment marca Subfeleac. Danaga si ZO continuă, apoi, petrecerea.

SÂMBĂTĂ, 5 octombrie

Concert Ana Moura la Teatrul Național Timișoara

poster-concert-teatrul-national-timisoara-ana-moura-5-octombrie-2013Ana Moura, una dintre marile speranţe ale fado-ului portughez va concerta pe 5 octombrie la Teatrul Național din Timișoara. Concertul este organizate de către agenţia Amprenta Advertising. Fado este cea mai recunoscută muzică a Portugaliei, care exprimă o serie de emoţii – singurătate, melancolie, dor, chiar şi o viziune fatalistă asupra soartei, fado fiind tradus în mod obișnuit ca destin sau soartă, conform cuvântului din latină fatum.

5 ani de Control – All Stars Especial la Club Control

afis-5-ani-de-control-the-orb-4-bucuresti-4-octombrie-2013În weekendul 4-5 octombrie, Club Control împlinește 5 ani de existență. În a doua zi de aniversare, sâmbătă 5 noiembrie, la pupitru va urca toată crema scenei locale : Romansoff, Dragos Rusu, Andrei Rusu, Profet, Bogman, Luger, Camil, Tzuc, Snagov, Rock DJ, Cos Mir si Disco Sigaretta, nu mai puțin de 13 DJ în cele două săli.

  • Preț bilet: 10 lei (pentru cei care au brățara din seara precedentă, intrarea este liberă)
  • Detalii despre eveniment

Concert Claudiu Mirea la True Club

afis-claudiu-mirea-concert-true-club-5-octombrie-2013Sâmbătă, 5 octombrie 2013, True Club te invita sa canti si sa dansezi alaturi de Claudiu Mirea & Power Station. Cu un repertoriu impresionant, Claudiu Mirea & Power Station stiu cum sa te distreze cantand live piesele tale preferate. Evenimentul incepe la ora 22:00 iar DJ Adriano va incalzi atmosfera.

Concert Lună Amară la Fabrica

afis-luna-amara-concert-club-fabrica-bucuresti-5-octombrie-2013Formația Lună Amară va susține pe 5 octombrie 2013 un concert în clubul Fabrica din București. Evenimentul începe la ora 22.00. Dupa o vară petrecută pe la cele mai faine festivaluri din țară (FanFest, Bucovina Rock Castle, Posada, etc.) trupa revine în clubul bucureștean pentru un concert intens, deopotriva energic și melancolic, trademark Luna Amară.

Concert Antract la Hard Rock Cafe

afis-antract-concert-hard-rock-cafe-bucuresti-5-octombrie-2013Sâmbătă, 5 octombrie 2013, sunteţi invitaţi începând cu ora 22:30 la un concert al trupei Antract în Hard Rock Cafe. Formația a pregătit foarte multe surprize pentru acest eveniment iar cei prezenți vor putea asculta noul single intitulat “Începe să bată”, pe care trupa urmeaza sa il lanseze in toamna acestui an.

Deschidere Club One din Regie

Club One -4Cel mai nou local din Regie, Club One va fi deschis oficial pe data de 5 octombrie 2013. Petrecerea va începe de la ora 23.00. Situat pe amplasamentul fostului club R2 (strada Orhideelor nr. 6), localul este unul dintre cele mai mari cluburi din București, având o capacitate de peste 2.000 de persoane și o infrastructură demnă de un stadion. Club One face parte din categoria premium.

DUMINICĂ, 6 octombrie

Concert Alifantis, Andrieș, Baniciu și Vintilă la Sala Palatului

afis-tandreturi-pentru-femei-de-la-cei-patru-corifei-alifantis-baniciu-vintila-andries-sala-palatului-octombrie-2013După 10 ani de la povestea “muzichiilor” de la Circul Globus, “îmblânzitorul de corifei” îi reunește pe cei patru – AlifantisAndrieșBaniciu și Vintilă - într-o seară unică, odată la zece ani : hit-uri pentru două vieți, recognoscilbile de la primele acorduri, vă așteaptă la o încărcare cu har, in memoriam Florian Pittiș. Evenimentul va avea loc pe 6 octombrie 2013, la Sala Palatului, București.

Citește mai multe despre Alexandru AndriesMircea BaniciuMircea Vintilă
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Doddy și Mahia Beldo au lansat clipul "Diferit" - VIDEOCLIP

Doddy și Mahia Beldo, doi reprezentanți de seamă ai găștii Scandalos Music, condusă de Puya, au venit cu o nouă...

Închide