Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concerte și petreceri în weekendul 4 - 6 octombrie 2013 - GHID

Fiecare weekend aduce cu sine porția meritată de relaxare și distracție. Pentru a ști exact cum să îți organizezi agenda astfel încât să nu pierzi nimic important, propunem o listă de sugestii cu festivalurile și concertele momentului.

Publicat

pe

GHID INFOMUSIC - Petreceri si concerte in weekend
GHID INFOMUSIC - Petreceri si concerte in weekend

În weekendul 4 - 6 octombrie 2013, agenda ofertantă a concertelor compensează pentru vremea mohorâtă din ultima perioadă. Vineri, la Sala Radio publicul este invitat la un concert special, Duelul viorilor (ediţia a III-a), cu participarea lui Liviu Prunaru și Gabriel Croitoru. Tot vineri, Club Control sărbătorește 5 ani de existență, invitații speciali ai aniversarii fiind legendarii britanici The Orb. Petrecerea se va prelungi sâmbătă, la pupitru urmând să urce 13 DJ  locali. La Cluj Arena atmosfera este întreținută de Subcarpați, în Fabrica concertează Luna Amară, iar la True Club îi ascultăm pe cei de la Jukebox și pe Claudiu Mirea. La Teatrul Național Timișoara va urca pe scenă Ana Moura, una dintre marile speranţe ale fado-ului portughez, iar la Sala Palatului, cei patru corifei - AlifantisAndrieșBaniciu și Vintilă - cântă în memoria lui Florian Pittiș. Tot în weekend se va deschide Club One din Regie, unul dintre cele mai mari localuri din București. Ghidul complet poate fi consultat mai jos.

VINERI, 4 octombrie

Oktoberfest București la Plaza Romania București

afis-oktoberfest-bucuresti-3-6-octombrie-2013Inspirat din tradiția veche a festivalurilor anuale de toamnă, Oktoberfest București va avea loc în perioada 3 – 6 octombrie 2013 în Plaza România. Vor fi 4 zile de distracție la cote maxime în cel mai mare cort montat în România. Participanții vor avea parte de muzică și dansuri bavareze si vor putea gusta cu specialitățile culinare germane. Trupa 6 va cânta imnul Oktoberfest București în timp ce formația germană Rocky 5 va încălzi atmosfera cu melodii de petrecere.

Duelul viorilor la Sala Radio

poster-duelul-viorilor-4-octombrie-2013-sala-radioVineri, 4 octombrie 2013 , Sala Radio invită publicul la Duelul viorilor (ediţia a III-a), un concert special care le propune melomanilor o inedită întâlnire artistică. Doi violonişti de excepţie – Liviu Prunaru (concert maestru al uneia dintre cele mai mari orchestre din lume – Royal Concetgebouw Amsterdam) şi Gabriel Croitoru (solist concertist al Orchestrelor şi Corurilor Radio România), două viori de colecţie – Stradivarius şi Guarneri – pianistul Horia Mihail şi un repertoriu atractiv, sunt elementele reunite într-un singur eveniment la Sala Radio.

5 ani de Control – The Orb Live la Club Control

afis-all-stars-especial-bucuresti-control-5-octombrie-2013În weekendul 4-5 octombrie, Club Control împlinește 5 ani de existență. Invitații speciali ai aniversarii, vineri, 4 octombrie, sunt legendarii britanici The Orb, care își intrerup turneul de aniversare a 25 de ani de activitate pentru prima vizită în România, ocazie cu care vor cânta live primele două albume – “The Orb’s Adventures Beyond The Ultraworld” si “U.F.Orb”.

Concert JukeBox la True Club

afis-jukebox-concert-true-club-4-octombrie-2013JukeBox va sustine vineri, 4 octombrie, un concert in True Club. Evenimentul incepe la ora 22:00 iar DJ Adriano va incalzi atmosfera.

Concert Subcarpați la Cluj Arena

afis-subcarpati-cluj-arena-4-octombrie-2013Subcarpați se întorc la Cluj, pe 4 octombrie, pentru a susține un concert incendiar, într-un eveniment marca Subfeleac. Danaga si ZO continuă, apoi, petrecerea.

SÂMBĂTĂ, 5 octombrie

Concert Ana Moura la Teatrul Național Timișoara

poster-concert-teatrul-national-timisoara-ana-moura-5-octombrie-2013Ana Moura, una dintre marile speranţe ale fado-ului portughez va concerta pe 5 octombrie la Teatrul Național din Timișoara. Concertul este organizate de către agenţia Amprenta Advertising. Fado este cea mai recunoscută muzică a Portugaliei, care exprimă o serie de emoţii – singurătate, melancolie, dor, chiar şi o viziune fatalistă asupra soartei, fado fiind tradus în mod obișnuit ca destin sau soartă, conform cuvântului din latină fatum.

5 ani de Control – All Stars Especial la Club Control

afis-5-ani-de-control-the-orb-4-bucuresti-4-octombrie-2013În weekendul 4-5 octombrie, Club Control împlinește 5 ani de existență. În a doua zi de aniversare, sâmbătă 5 noiembrie, la pupitru va urca toată crema scenei locale : Romansoff, Dragos Rusu, Andrei Rusu, Profet, Bogman, Luger, Camil, Tzuc, Snagov, Rock DJ, Cos Mir si Disco Sigaretta, nu mai puțin de 13 DJ în cele două săli.

  • Preț bilet: 10 lei (pentru cei care au brățara din seara precedentă, intrarea este liberă)
  • Detalii despre eveniment

Concert Claudiu Mirea la True Club

afis-claudiu-mirea-concert-true-club-5-octombrie-2013Sâmbătă, 5 octombrie 2013, True Club te invita sa canti si sa dansezi alaturi de Claudiu Mirea & Power Station. Cu un repertoriu impresionant, Claudiu Mirea & Power Station stiu cum sa te distreze cantand live piesele tale preferate. Evenimentul incepe la ora 22:00 iar DJ Adriano va incalzi atmosfera.

Concert Lună Amară la Fabrica

afis-luna-amara-concert-club-fabrica-bucuresti-5-octombrie-2013Formația Lună Amară va susține pe 5 octombrie 2013 un concert în clubul Fabrica din București. Evenimentul începe la ora 22.00. Dupa o vară petrecută pe la cele mai faine festivaluri din țară (FanFest, Bucovina Rock Castle, Posada, etc.) trupa revine în clubul bucureștean pentru un concert intens, deopotriva energic și melancolic, trademark Luna Amară.

Concert Antract la Hard Rock Cafe

afis-antract-concert-hard-rock-cafe-bucuresti-5-octombrie-2013Sâmbătă, 5 octombrie 2013, sunteţi invitaţi începând cu ora 22:30 la un concert al trupei Antract în Hard Rock Cafe. Formația a pregătit foarte multe surprize pentru acest eveniment iar cei prezenți vor putea asculta noul single intitulat “Începe să bată”, pe care trupa urmeaza sa il lanseze in toamna acestui an.

Deschidere Club One din Regie

Club One -4Cel mai nou local din Regie, Club One va fi deschis oficial pe data de 5 octombrie 2013. Petrecerea va începe de la ora 23.00. Situat pe amplasamentul fostului club R2 (strada Orhideelor nr. 6), localul este unul dintre cele mai mari cluburi din București, având o capacitate de peste 2.000 de persoane și o infrastructură demnă de un stadion. Club One face parte din categoria premium.

DUMINICĂ, 6 octombrie

Concert Alifantis, Andrieș, Baniciu și Vintilă la Sala Palatului

afis-tandreturi-pentru-femei-de-la-cei-patru-corifei-alifantis-baniciu-vintila-andries-sala-palatului-octombrie-2013După 10 ani de la povestea “muzichiilor” de la Circul Globus, “îmblânzitorul de corifei” îi reunește pe cei patru – AlifantisAndrieșBaniciu și Vintilă - într-o seară unică, odată la zece ani : hit-uri pentru două vieți, recognoscilbile de la primele acorduri, vă așteaptă la o încărcare cu har, in memoriam Florian Pittiș. Evenimentul va avea loc pe 6 octombrie 2013, la Sala Palatului, București.

Comentează

Concerte & turnee

Ei sunt invitații speciali care urcă pe scena concertului "Sufrageria Irinei"

Pe 13 martie, Sala Palatului va vibra sub acordurile magice ale concertului Sufrageria Irinei. Irina Rimes va fi înconjurată de o pleiadă de invitați speciali, cu piese deja cunoscute, dar și cu muzică nouă.

Publicat

pe

"Sufrageria Irinei" la Sala Palatului
"Sufrageria Irinei" la Sala Palatului │ FOTO: Artwork de Alina Cotișel

Printre invitați se numără câțiva dintre cei mai iubiți și talentați artiști din România: Andra, cu farmecul său inconfundabil și hituri care au cucerit inimile publicului, Tudor Chirilă, cu versurile sale ce ating corzile sensibile ale sufletului, Damian Drăghici, maestrul muzicii lăutărești și nu numai, legendarul Mircea Baniciu, Dora Gaitanovici și Vlad Musta, proaspete talente ale industriei muzicale. Mai mult decât atât, Irina a promis și un invitat foarte special, dar care va rămâne surpriză.

Alături de Irina, vor urca pe scenă: Andrei Comaroni - chitară, Cristi Comaroni - chitară, Bubu Cernea - tobe, Radu Taca - bass, Tudor Amarandei - clape, Șerban Ilicevici - sunet.

Se anunță o seară în care muzica va uni suflete și va crea amintiri de neuitat. Cu siguranță, acești artiști talentați vor aduce o energie aparte și vor completa atmosfera deja incendiară creată de Irina Rimes. Este un eveniment pe care fanii muzicii românești nu îl vor uita prea curând și care promite să fie o adevărată petrecere muzicală.

Irina Rimes este unul dintre artiştii emblematici ai industriei muzicale actuale din România, care şi-a pus amprenta asupra publicului, topurilor radio şi TV prin stilul unic de interpretare, piese statement, peste 340 de show-uri live intense şi pline de emoţie și peste 450 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin sunt gazdele Revelionului de la Antena 1

În noaptea dintre ani, de la ora 20:00, la Antena 1, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se întrec cu Nea Mărin în cel mai tare program de Revelion. Zeci de vedete li se vor alătura celor două echipe conduse de Nea Mărin şi de Liviu şi Andrei şi împreună îi vor invita pe telespectatorii să decidă câştigătorul. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin
Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin │ FOTO: Antena 1

Numere de dans, momente umoristice, cei mai renumiți artiști din toate generațiile și din cele mai diverse genuri muzicale, pe toate şi mai mult de-atât le va avea "Revelionul cel neBUN". Voia bună şi distracţia vor fi şi ele la înălţime, într-o noapte în care petrecerea este pentru toate gusturile. Şi cum întrecere fără obstacole nu putea exista, cei trei îi au alături de ei şi pe poznaşii serii, Rikito Watanabe şi Sonny Medini, care se vor asigura că întrecerea nu va fi deloc una simplă.

Loredana, Delia, Connect-R, Andreea Bălan, Andreea Antonescu, Mircea Baniciu, Ana Baniciu, Puya, Adriana Trandafir, Romică Țociu, Paula Chirilă, Azur, Cătălin Crişan, A.S.I.A., Andreea Bănică, Gelu Voicu, Voltaj, Tudor Ionescu, Olguţa Berbec şi Remus Novac, Angelica Flutur, Pepe, Ruby, SHIFT, Jean de la Craiova, Giulia Anghelescu, Cleopatra Stratan şi Edward Sanda, Vali Vijelie, Tzancă Uraganu’, YNY Sebi şi Bogdan DLP, Georgiana Lobonţ, Taraful de Caliu, baletul COBO, coordonat de Cocuța și Bogdan Boantă, se numără printre invitații serii.

Ei vor intra în scenă reprezentând fie echipa lui Liviu și Andrei, fie echipa lui Nea Mărin. Din care tabără a distracției fac parte artiștii, ce aduce fiecare pe scena pe care întâmpină Noul An și ce alte surprize au mai pregătit cei trei amfitrioni telespectatorii vor descoperi la Revelionul cel neBUN, pe 31 decembrie, la Antena 1, de la ora 20:00, când cea mai tare petrecere îi va purta spre 2024!

Citește în continuare

Trending