Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
LP
Câștigă o invitație dublă la concertul Tom Jones de la Cluj-Napoca INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Garbage

Concerte și petreceri în weekendul 11 - 13 octombrie 2013 - GHID

Fiecare weekend aduce cu sine porția meritată de relaxare și distracție. Pentru a ști exact cum să îți organizezi agenda astfel încât să nu pierzi nimic important, propunem o listă de sugestii cu festivalurile și concertele momentului.
GHID INFOMUSIC - Petreceri si concerte in weekend

Weekendul 11 - 13 octombrie începe în forță. Vineri, la Romexpo, Hurts revine în România pentru un concert de promovare a noului album "Exile". La Colectiv, Omul cu Șobolani lansează discul "Marea Căutare", iar la Fusion Arena prindem pe frecvență cele "30 de secunde de faimă" alături de byron, 100% românesc. Tot vineri Brazda lui Novac (BLN) concertează la Control, Emanuel Mirea Band cântă la True Club, iar la Hard Rock Cafe îi putem asculta pe suedezii de la Rednex. Sâmbătă, la Timișoara, în Club Daos, urcă pe scenă Luna Amară, bucureștenii putând opta pentru un concert Doru Isăroiu la True Club. Seara de duminică o putem petrece alături de Chris Norman la Sala Palatului. Ghidul complet poate fi consultat mai jos.

VINERI, 11 octombrie

Concert Hurts la Romexpo, București

HurtsHurts va concerta la București pe 11 octombrie 2013. Evenimentul prezentat de Orange va avea loc la Romexpo și promovează noul album intitulat “Exile“. Anunțul a fost făcut pe site-ul oficial al trupei. În deschidere vor concerta trupele Grimus și YellLow. 

Concert Brazda lui Novac la Club Control

afis-brazda-lui-novac-concert-club-control-11-octombrie-2013Vineri 11 octombrie, Brazda lui Novac aka BLN aka Victor Popescu, va lansa un nou album "Moldern". Invitatul serii este Yvat, un artist cunoscut mai mult în afara granițelor decât pe la noi. Acesta are peste 30 de release-uri la label-uri IDM din Europa. Este o ocazie rară de a-l vedea live in București.

Concert byron 100% românesc la Fusion Arena

afis-byron-concert-fusion-arena-11-octombrie-2013Vineri, 11 octombrie, byron concertează la Fusion Arena, București, începând cu ora 22:00. Trupa continuă astfel cele „30 de secunde de turneu”, onorând moștenirea bilingvă a celui mai recent album de studio, “30 Seconds of Fame / 30 de secunde de faimă”. Pentru că partea englezească s-a bucurat de faimă cu ocazia lansării, byron a decis ca următoarele concerte să fie 100% românești.

Concert Emanuel Mirea Band la True Club

afis-Emanuel-Mirea-Band-concert-true-club-1-octombrie-2013Vineri, 11 octombrie 2013, True Club te invita sa canti si sa dansezi alaturi de Emanuel Mirea Band. Plini de energie, asa cum ii stim, Emanuel Mirea Band ne dau intalnire pentru inca o noapte de neuitat in familie, alaturi de prieteni vechi si noi sa cantam pana dimineata. Emanuel Mirea Band este o trupa fresh, cu muzicieni excelenti, ce o sa va incante prin cover-uri cantate in stilul propriu EMB si multa muzica LIVE cu un playlist ce include din ce in ce mai multe melodii noi. Evenimentul incepe la ora 22:00 iar DJ Adriano va incalzi atmosfera.

Concert Omul cu Șobolani – Lansare “Marea Căutare” la Colectiv

afis-omul-cu-sobolani-concert-lansare-marea-cautare-bucuresti-colectiv-5-octombrie-2013Omul cu Sobolani (OCS), una dintre cele mai longevive trupe de rock alternativ din România, lansează vineri, 11 octombrie 2013, orele 22 :00, cel de-al 8-lea album din carieră – “Marea Căutare“. Evenimentul va avea loc în noul stabiliment cultural numit Colectiv (Str. Tabacarilor 7, Sector 4 – in incinta fostei fabrici Pionierul). Albumul este editat de A&A Records.

Concert Rednex la Hard Rock Cafe

poster-concert-hard-rock-cafe-bucuresti-rednex-11-octombrie-2013Va mai amititi de trupa ce a facut furori la jumatatea anilor ’90 cu hitul “Cotton Eye Joe“. Simpaticii suedezi de la Rednex, ce au bulversat topurile cu a lor poveste de dragoste country, ajung in premiera la Bucuresti pe 11 octombrie 2013 la Hard Rock Cafe.

  • Preț bilet:
    • VIP – 400 lei (poster, intalnire & poza cu artistul  – pentru pozele din cadrul sesiunii de meet & greet fiecare persoana este rugata sa aiba propriul aparat foto)
    • Categoria I – 150 lei
    • Categoria II – 90 lei
    • Categoria III – 60 lei
  • Detalii despre eveniment

SÂMBĂTĂ, 12 octombrie

Concert Lună Amară la Daos Club, Timișoara

afis-luna-amara-concert-club-daos-timisoara-12-octombrie-2013După o vară petrecută pe la cele mai faine festivaluri din ţară (FânFest, Bucovina Rock Castle, Posada, etc.), clujenii de la Luna Amară revin la Timişoara unde vor cânta în Club Daos sâmbătă, pe 12 octombrie, de la ora 21:00. Aşteptaţi-vă la un concert intens, deopotrivă energic şi melancolic, trademark Luna Amară. În deschidere va urca pe scenă trupa Grave For Sale din Timişoara.

Concert Doru Isăroiu la True Club

afis-doru-isaroiu-concert-true-club-12-octombrie-2013Sambata, 12 octombrie 2013, True Club te invita sa canti si sa dansezi alaturi de Doru Isaroiu. Cu un repertoriu impresionant, Doru Isaroiu & True Band stiu cum sa te distreze cantand live piesele tale preferate. Evenimentul incepe la ora 22:00 iar DJ Adriano va incalzi atmosfera.

DUMINICĂ, 13 octombrie

Concert Chris Norman la Sala Palatului

Chris NormanCavalleria Events vă invită pe 13 octombrie la un concert cu fostul component al trupei Smokie, Chris Norman. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului din București iar primele 1.000 de bilete oferite spre vânzare prin rețeaua Eventim beneficiază de o reducere de 20%. Oferta este valabilă până pe 8 martie iar prețurile acestora variază între 80 și 250 de lei. Artistul se întoarce în România după patru ani iar pe lângă concertul de la București va cânta și la Cluj-Napoca în Sala Sporturilor pe 15 octombrie 2013.

Citește mai multe despre byronHurtsLuna AmarăOmul cu Șobolani (OCS)
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Boy George a lansat un nou clip, "King of Everything" - VIDEOCLIP

Solistul britanic Boy George va lansa pe 28 octombrie 2013 un nou album de studio, intitulat "This Is What I...

Închide