Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Câștigă o invitație dublă la concertul Tom Jones de la Cluj-Napoca INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Garbage
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour

Concert Tudor Gheorghe la Sala Palatului - "Pelerini din țara nimănui"

Maestrul Tudor Gheorghe aduce versurile poeților Grigore Vieru și Mircea Micu mai aproape de inimile celor din public prin reprezentația "Pelerini din țara nimănui". Concertul va avea loc joi,17 octombrie 2013, la Sala Palatului din București.

Concert Tudor Gheorghe - Ce am avut și ce am pierdut - la Sala Palatului pe 1 aprilie 2013

Tudor Gheorghe, unul dintre cei mai mari grăitori ai tradiției românești, reușește de fiecare dată să prezinte concepte noi pentru concertele pe care le susține și să reinterpreteze într-o manieră originală moștenirea de veacuri a românilor. Talentul său și prezența scenică sunt inconfundabile, iar sălile de concert sunt pline, la fiecare apariție a sa.

"De fiecare dată cand îl ascult - și asta se întâmplă des - Tudor Gheorghe îmi confirmă bănuiala că poezia românească - populară și culta - poate mișca munții. (...) Problema mea, inhalând prin toți porii melodia ființei sale, este cum să-mi stăpânesc o lacrimă de dragoste, admirație și mândrie că poate exista acest fenomen...", spunea Marin Sorescu.

În "Pelerini din țara nimănui", maestrul Tudor Gheorghe dă viață prin cântec versurilor a doi poeți de marcă, Grigore Vieru și Mircea Micu, într-o inconfundabilă interpretare și sub bagheta dirijorului Marius Hristescu.

Concertul din data de 17 octombrie de la Sala Palatului face parte din turneul național de promovare "Pelerini din țara nimănui", desfășurat în perioada 10 octombrie - 2 decembrie în peste 30 de orașe din România, și își propune să aducă un omagiu creațiilor nemuritoare ale acestor poeți și să imprime un suflu artistic în randul spectatorilor.

Concertul "Pelerini din țara nimănui" este un eveniment susținut de către Domeniul Coroanei – Segarcea și face parte din turneul de promovare a poeziei și muzicii cu același titlu. Biletele pentru concertul de pe 17 octombrie sunt disponibile în rețeaua Eventim, prețurile variind între 50 și 140 lei.

"Dorul călător" - Tudor Gheorghe

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Tudor Gheorghe
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Anastacia a făcut operație de dublă mastectomie

Diagnostică pentru a doua oară cu cancer la sân, Anastacia a fost nevoită să apeleze la dublă mastectomie. Artista a...

Închide