Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO

Concert Peter Gabriel la București în 2014 - ZVON

Peter Gabriel ar putea concerta în România în 2014, în prezent fiind discutată o vizită la București în aprilie sau mai. Cântărețul aniversează albumul "So" din 1986, ce cuprinde hitul "Sledgehammer". Mai multe concerte europene au fost deja confirmate.
Peter Gabriel - New Blood Live in London

Peter Gabriel - New Blood Live in London

Urmărește-ne pe

Peter Gabriel își va continua turneul "Back To Front" în Europa în 2014. Anul viitor, în lunile aprilie și mai co-fondatorul trupei Genesis își va promova albumul "So" prin concerte anunțate în mai multe orașe din Germania. Artistul a promis că va reveni cu date oficiale și în privința altor țări europene. Peter Gabriel se află în tratative inclusiv cu un promoter din România, un concert fiind posibil în luna mai 2014. Vom reveni cu informații sigure, imediat ce lucrurile vor fi definite și oficializate. Peter Gabriel are în țara noastră numeroși fani cu vârste de peste 35 de ani, iar un spectacol la Sala Palatului ar deveni cu siguranță sold-out, după modelul Mark Knopfler.

În vârstă de 63 de ani, cântărețul britanic a devenit faimos ca solist și flautist în trupa de rock progresiv Genesis. După plecarea din formație, Peter Gabriel s-a axat pe cariera solo, albumul "So" din 1986 fiind cel mai cunoscut. De pe acest tracklist, hitul "Sledgehammer", a câștigat 9 premii la MTV Video Music Awards în 1987.

În concertele din 2014, Peter Gabriel va fi însoțit de trupa originală cu care a cântat live piesele de pe discul "So": Tony Levin (bas), David Rhodes (chitară), David Sancious (clape) și Manu Katche (tobe). Concertele vor cuprinde proiecții foto acoperind cronologic cariera lui Peter Gabriel, iar setlistul va include tracklistul complet "So".

“Vom oferi concertul în trei părți; ca pe un meniu. Ca starter vom avea ceva acustic, apropiat de ceea ce facem la repetiții. Vom trece la partea savuroasă, cu piese electrice și cu elemente electronice. Ca desert, veți primi albumul integral So, cântat fără întrerupere, cu piesele în ordinea lor inițială", declară Peter Green.

Ca noutăți, concertele Peter Green din toamna 2013 au inclus piese "Oh But" și "Why Don’t You Show Yourself" (de pe coloana sonoră "Words with Gods"). Cele două melodii noi nu vor lipsi nici din cântările de anul viitor. Cele mai noi concerte confirmate de Peter Gabriel sunt următoarele:

  • 29 aprilie - Frankfurt- Festhalle
  • 30 aprilie - München - Olympiahalle
  • 2 mai - Köln - Lanxess Arena
  • 3 mai - Hanovra - Tui Arena

Urmărește videoclipul multi-premiat Peter Gabriel - "Sledgehammer"

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Peter Gabriel
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jessie J a lansat "Thunder" - LYRIC VIDEO

Jessie J a dezvăluit lyric video-ul noului single intitulat "Thunder". Extras de pe "Alive", cel mai recent album lansat, cântecul...

Închide