Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
The Cure
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Michael Bolton

Concertul Johnny Logan de la București a fost anulat

Din cauza unor probleme ce țin de disponibilitatea sălii, concertul Johnny Logan ce urma să se desfășoare la Sala Palatului din București pe 16 noiembrie 2013 a fost anulat. Cei care au bilet își vor primi banii inapoi de la punctul de vânzare de la care s-a achiziționat biletul.

Johnny Logan

Johnny Logan, cunoscut la nivel international sub denumirea "Mister Eurovision" urma sa concerteze la Sala Palatului din Bucuresti pe 16 noiembrie 2013. Din pacate, acest concert nu va mai avea loc, din cauza unor probleme ce tin de disponibilitatea salii.

Persoanele care deja au achizitionat bilete pentru concertul de la Bucuresti au la dispozitie doua variante: pot alege sa primeasca inapoi banii pe bilete sau le pot schimba cu bilete la alte concerte organizate de Project Events (BZN - 25 octombrie, Demis Roussos - 5 decembrie, Scorpions 14 decembrie, Jose Carreras - 15 decembrie).

Recupere bani:

Cei ce aleg sa primeasca banii inapoi trebuie sa mearga la punctul de vanzare de la care s-a achizitionat biletul. Va fi rambursata doar suma reprezentand pretul biletului (fara alte comisioane sau servicii) pe care cumparatorul il poate prezenta ca fiind intact si valid. Perioada in care cei ce si-au achizitionat bilete isi pot recupera banii este: 7 octombrie 2013 - 7 ianuarie 2014.

Schimba biletul:

Cei ce aleg sa schimbe biletul pentru concertul Johnny Logan cu un alt bilet, trebuie sa mearga la magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s) si sa prezinte biletul intact si valid. Vor primi in schimb un bilet la evenimentul ales, la o categorie de bilete similara.

Mai multe detalii privind returnarea banilor/schimbarea biletelor puteti afla si trimitand un mail la adresa [email protected]

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bitză și Planet H observă o "Eroare Matematică" - VIDEOCLIP

Bitză și Planet H indică în noul lor videoclip o "Eroare Matematică". Piesa a fost a interpretată în pemieră în...

Închide