Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

Chris Martin (Coldplay) și Jay-Z au cântat împreună în Londra - VIDEO

Chris Martin, solistul trupei Coldplay, și Jay-Z au cântat împreună în cadrul unui concert susținut de rapper-ul american pe Arena O2 din Londra. Cei doi au interpretat piesa "Ain't No Love (Heart of the City)", single compus în 1974 de Michael Price și Dan Walsh și înregistrat pentru prima oară de Bobby "Blue" Bland.
Chris Martin și Jay-Z înainte de concertul de pe Arena OD, Londra, octombrie 2013

Chris Martin și Jay-Z înainte de concertul de pe Arena OD, Londra, octombrie 2013

Chris Martin și Jay-Z au oferit fanilor prezenți la concertul de pe 12 octombrie din Londra un show de zile mari. În fața unui public entuziasmat să audă noile piese de pe albumul "Magna Carta Holy Grail", solistul trupei Coldplay a interpretat alături de rapper piesa "Ain't No Love (Heart of the City)", cu un beat r&b ale cărui rădăcini se trag din anii '70. Piesa a fost compusă în 1974 de Michael Price și Dan Walsh, fiind înregistrată pentru prima oară de către Bobby "Blue" Bland, cântăreț legendar de muzică blues și soul. "Blue" a fost introdus în Blues Hall of Fame în 1981 și în Rock and Roll Hall of Fame în 1992, fiind inclus de către critici în aceeași categorie cu B.B. King.

Jay-Z și Chris Martin în metroul londonez

Jay-Z și Chris Martin în metroul londonez │ FOTO: www.dailymail.co.uk

Înainte de concertul de pe Arena O2, Chris Martin, Jay-Z și Timbaland "au făcut o plimbare cu metroul", mijloc de transport denumit în limbaj urban și The Tube. Reacțiile trecătorilor au fost pe măsura unei astfel de apariții neprevăzute, mulți trimițând prietenilor mesaje pe Twitter în care povesteau ce li s-a întâmplat. "Tocmai ieșeam din tube când deodată îl văd pe Jay-Z trecând pe lângă mine...Toată lumea o ia razna instantaneu!"

Jay-Z și Chris Martin Live - Magna Carta 2013 Tour

Nu este pentru prima oară când Jay-Z și Chris Martin urcă împreună pe aceeași scenă. Cei doi au cântat împreună la concertul de Revelion din 2012, ce a avut loc la Barclays Center, New York. În cadrul concertului de atunci, rapper-ul și solistul Coldplay au interpretat împreună piesa "Run This Town". Pe scenă a fost prezentă și soția lui Chris MartinGwyneth Paltrow, ce poate fi observată dansând în clipul de mai jos.

Jay Z și Chris Martin "Run This Town" 2012, Barclays Center

Citește mai multe despre Chris MartinColdplayJay-Z
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Johnny Depp și Kate Moss apar în noul clip al lui Paul McCartney - "Queenie Eye"

Johnny Depp și Kate Moss nu au putut refuza invitația lui Paul McCartney. Cei doi vor apărea împreună în clipul...

Închide