Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Chris Brown s-a internat pentru a-și trata problemele de mânie

Viața lui Chris Brown nu încetează să se complice. Recent, artistul de 24 de ani s-a internat într-o clinică de recuperare din Malibu, Los Angeles, pentru a reflecta asupra ultimelor incidente și pentru a-și redobândi concentrarea.
Chris Brown

Chris Brown

Urmărește-ne pe

Decizia vine după ce Brown a fost eliberat din închisoare, unde a ajuns, din nou, întrucât a fost acuzat că a agresat un bărbat în Washington DC. Potrivit avocatului său Mark Geragos, artistul s-a internat în clinică pentru a-și trata problemele de mânie și speră ca tratamentul să-l ajute să-și continue viața și cariera într-un mod mult mai sănătos. Pe de altă parte, avocatul a susținut că hotărârea nu a avut nici o legătură cu cazul din Washington. 

Pentru a reuși să mergi acolo unde nu ai mai fost până acum, trebuie să fii dispus să mergi în acel loc, a fost mesajul postat de Chris Brown pe Twitter.

Cântărețul și bodyguard-ul său au fost arestați duminică dimineața după ce au fost implicați într-un incident la hotelul The W hotel din Washington. Potrivit documentelor prezentate în proces, Peter Adams, în vârstă de 20 de ani, a declarat poliției că a încercat să-și facă loc lângă Brown, care tocmai se poza cu o fană. Acesta susține că a fost lovit de Chris Brown și de garda sa de corp Chris Hollosy, înainte de a plecat cu autocarul de turneu. Următoarea înfățișare în fața curții judecătorești pentru acest proces va avea loc pe 25 noiembrie.

Când a agresat-o pe Rihanna în 2009, Brown a făcut o înțelege cu procurorii pentru a nu face închisoare. Acesta trăiește timp de 5 ani în regim de eliberare condiționată și la prima abatere ajunge la închisoare. Dacă este găsit vinovat, iar judecătorul decide să-i revoce eliberarea condiționată, Brown riscă să petreacă următorii 4 ani de închisoare.

Citește mai multe despre Chris Brown
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Câștigătorii celor 3 invitații duble la concertul Direcția 5

InfoMusic a extras câștigătorii celor 3 invitații duble la concertul Direcția 5 de la Sala Palatului. Vezi dacă ai avut...

Închide