Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Whitesnake
INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc"

Cher, prea celebră pentru a ieși în oraș

Deși industria muzicală i-a adus multe împliniri pe plan profesional, Cher mărturisește că celebritatea i-a răpit din libertate. Orice ieșire în public este marcată de paparazzi, opțiunile sale fiind astfel îngrădite.
Cher

Cher

"Nu îmi amintesc ultima oară când am ieșit în oraș. Nu sunt fericită de aspectul ăsta. Îmi place că am oportunitatea de a fi artist, de a-mi exprima creativitatea, dar țin mult și la libertatea mea, pe care din păcate am pierdut-o", a declarat Cher într-un interviu acordat The Mirror.

Recent, artista a făcut o excursie la Londra, în speranța că se va putea relaxa. Din păcate, străzile aglomerate nu i-au permis să treacă neobservată, așa cum și-ar fi dorit.

"Mi-ar plăcea să merg pur și simplu la muzeele Victoria și Albert și să mă plimb nestingherită printre exponate. E unul dintre locurile mele preferate, dar nu îmi permit o astfel de escapadă. Am locuit de două ori în Londra și îmi plăcea enorm să mă plimb prin oraș. Acum n-aș putea să mai fac asta."

Deși mulți artiști optează pentru deghizări, Cher mărturisește că a epuizat deja toate variantele.

"E greu pentru mine să mă deghizez pentru că oamenii m-au văzut deja cu părul coafat și vopsit în toate stilurile și culorile imaginabile. În plus, în zilele noastre, oricine are un telefon, are și un aparat foto."

Când aproape nimeni nu se mai aștepta la un nou album Cher, artista pop în vârstă de 67 de ani a revenit în atenția mediatică după o pauză discografică de 12 ani. Noul disc, intitulat "Closer to the Truth", este cel de-al 26-lea material de studio, de pe care au fost extrase deja două single-uri: "Woman's World" și "I Hope You Find It".

Cher - "I Hope You Find It" (Lyric Video)

Citește mai multe despre Cher
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Andreea Marin a înregistrat pentru "Cutiuța Muzicală 10"

Andreea Marin a înregistrat trei piese pentru volumul 10 al proiectului "Cutiuța Muzicală", special conceput pentru cei mici. Materialul va...

Închide