Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Celine Dion a lansat un nou single, "Somebody Loves Somebody" - AUDIO

Celine Dion a dezvăluit cel de-al doilea single de pe noul său album, "Loved Me Back to Life". Piesa promovată se numește "Somebody Loves Somebody" și are un beat energic, abordând un stil muzical pop-dance, ce păstrează elemente soft rock.
Celine Dion

Celine Dion

Urmărește-ne pe

După "Loved Me Back to Life", o baladă de iubire compusă de populara artistă australiană Sia Furler, Celine Dion dezvăluie single-ul "Somebody Loves Somebody". Piesa este cel de-al doilea extras de pe noul său material discografic, "Loved Me Back to Life". Discul, ce include exclusiv piese în limba engleză, are o abordare modernă, încorporând în stilul pop specific Celine Dion elemente dance și ritmuri mai energice. Deși sound-ul este diferit, artista spune că schimbarea nu este o strategie de marketing, ci o altă etapă din viața sa.

"Nu încerc să mă reinventez și nu vreau ca oamenii să creadă că aceasta este o cu totul altă Celine. Sunt pur și simplu într-o annumită etapă a carierei mele. Am 45 de ani, sunt în floarea vârstei și nu m-am mai simțit niciodată atât de bine. Vreau să mă bucur de momentele astea."

Celine Dion a lansat de-a lungul carierei 14 albume în limba franceză și 10 albume în limba engleză. Întrebată într-un interviu despre diferențele dintre cele două limbi, artista canadiană a mărturisit că fiecare transmite o emoție diferită.

"E ca și cum ai purta o pereche de blugi sau o ținută elegantă de seară. Nu poți schimba ceea ce este în sângele tău. Limba franceză mă definește, acolo sunt rădăcinile mele. Primul meu concert a fost în limba franceză. Cred că această limbă are o altă energie interioră, e mai poetică. Atunci când cânt în engleză simt alte emoții, iar ca artist vreau să experimentez ambele tipuri de trăiri."

Albumul "Loved Me Back to Life" va fi lansat pe 5 noiembrie 2013. Materialul poate fi precomandat de pe site-ul oficial Celine Dion la prețul de 15.99 dolari în varianta CD.

Celine Dion - "Somebody Loves Somebody"

Citește mai multe despre Celine Dion
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Texas a lansat "Dry Your Eyes" - VIDEOCLIP

Texas a dezvăluit videoclipul noului single "Dry Your Eyes". În clip, solista Sharleen Spirteri este surprinsă la un "pahar de...

Închide