Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Celine Dion a lansat "Incredible" feat. Ne-Yo - AUDIO

Celine Dion a lansat un nou single, intitulat "Incredible". Piesa este interpretată în duet cu Ne-Yo, artist american cunoscut pentru hitul "Let Me Love You (Until You Learn to Love Yourself)". Sound-ul melodiei se încadrează în parametrii fuziunii genurilor pop și R&B.

Celine Dion

După "Loved Me Back to Life", o baladă de iubire compusă de populara artistă australiană Sia Furler și single-ul "Somebody Loves Somebody", Celine Dion revine în atenția fanilor cu primul său duet de pe noul album. Piesa promovată se numește "Incredible" și este lansată în colaborare cu artistul R&B Ne-Yo.

Noul disc Celine Dion, "Loved Me Back to Life", include numai piese în limba engleză și are o abordare modernă, încorporând în stilul pop specific Celine Dion elemente dance și ritmuri mai energice. Deși sound-ul este diferit, artista spune că schimbarea nu este o strategie de marketing, ci o altă etapă din viața sa.

"Nu încerc să mă reinventez și nu vreau ca oamenii să creadă că aceasta este o cu totul altă Celine. Sunt pur și simplu într-o annumită etapă a carierei mele. Am 45 de ani, sunt în floarea vârstei și nu m-am mai simțit niciodată atât de bine. Vreau să mă bucur de momentele astea."

Celine Dion a lansat de-a lungul carierei 14 albume în limba franceză și 10 albume în limba engleză. Întrebată într-un interviu despre diferențele dintre cele două limbi, artista canadiană a mărturisit că fiecare transmite o emoție diferită.

"E ca și cum ai purta o pereche de blugi sau o ținută elegantă de seară. Nu poți schimba ceea ce este în sângele tău. Limba franceză mă definește, acolo sunt rădăcinile mele. Primul meu concert a fost în limba franceză. Cred că această limbă are o altă energie interioră, e mai poetică. Atunci când cânt în engleză simt alte emoții, iar ca artist vreau să experimentez ambele tipuri de trăiri."

Albumul "Loved Me Back to Life" va fi lansat pe 5 noiembrie 2013. Materialul poate fi precomandat de pe site-ul oficial Celine Dion la prețul de 15.99 dolari în varianta CD.

Celine Dion - "Incredible" feat Ne-Yo

Citește mai multe despre Celine Dion
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Muzica lui Britney Spears este folosită ca armă împotriva piraților

Muzica occidentală este atât de disprețuită de către pirații din Somalia, încât aceștia preferă să fugă ca să nu o...

Închide