Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Cel mai prost playback la care vrei sa te uiți - VIDEO

Un fotomodel polonez a reușit să realizeze unul dintre cele mai proaste playback-uri din lume. Urmărește înregistrarea momentului pe InfoMusic.
Artista poloneză Patty a interpretat noul single

Artista poloneză Patty a interpretat noul single "Krzyk" împreună cu un fotomodel cunoscut din Polonia

Una dintre cele mai eficiente modalități de promovare online poate fi cea prin intermediul unui video viral. Exact asta a căutat managementul artistei poloneze Patty, când a decis să pună la chitară un fotomodel pe post de instrumentist. Cântăreața, destul de cunoscută în țara sa, a interpretat în premieră în cadrul matinalului Good Morning TVN (Polonia) noul său single "Krzyk". Aceasta a fost acompaniată pe platoul emisiunii de modelul Angelika Fajcht îmbrăcată într-un costum de baie, purtând tocuri. Evident, fetele au făcut playback, iar Fajcht nici măcar nu s-a obosit să mimeze, uitând să mai atingă coarde chitarei. Cu bună știință, fotomodelul a reușit să facă unul dintre cele mai proaste playback-uri.

Ne așteptam ca interpretarea să devină virală și controversată, întrucât acesta a fost planul de la început. E mai bine să te uiți la modele frumoase care mimează cântatul la chitară decât să vezi muzicieni urâți care chiar știu să cânte, este de părere Angelina Konkol, managerul artistei Patty.

VIDEO: Cel mai prost playback - Patty - "Krzyk"

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Anna Lesko și Pavel Stratan s-au căsătorit în clipul "Leagănă barca" - VIDEOCLIP

Anna Lesko a lansat în sfârșit videoclipul piesei "Leagănă barca" cântată alături de Pavel Stratan. Melodia, cu puternice accente moldovenești,...

Închide