Urmărește-ne în Social Media

WTF

Cel mai prost playback la care vrei sa te uiți - VIDEO

Un fotomodel polonez a reușit să realizeze unul dintre cele mai proaste playback-uri din lume. Urmărește înregistrarea momentului pe InfoMusic.

Publicat

pe

Artista poloneză Patty a interpretat noul single "Krzyk" împreună cu un fotomodel cunoscut din Polonia
Artista poloneză Patty a interpretat noul single "Krzyk" împreună cu un fotomodel cunoscut din Polonia

Una dintre cele mai eficiente modalități de promovare online poate fi cea prin intermediul unui video viral. Exact asta a căutat managementul artistei poloneze Patty, când a decis să pună la chitară un fotomodel pe post de instrumentist. Cântăreața, destul de cunoscută în țara sa, a interpretat în premieră în cadrul matinalului Good Morning TVN (Polonia) noul său single "Krzyk". Aceasta a fost acompaniată pe platoul emisiunii de modelul Angelika Fajcht îmbrăcată într-un costum de baie, purtând tocuri. Evident, fetele au făcut playback, iar Fajcht nici măcar nu s-a obosit să mimeze, uitând să mai atingă coarde chitarei. Cu bună știință, fotomodelul a reușit să facă unul dintre cele mai proaste playback-uri.

Ne așteptam ca interpretarea să devină virală și controversată, întrucât acesta a fost planul de la început. E mai bine să te uiți la modele frumoase care mimează cântatul la chitară decât să vezi muzicieni urâți care chiar știu să cânte, este de părere Angelina Konkol, managerul artistei Patty.

VIDEO: Cel mai prost playback - Patty - "Krzyk"

Trending