Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
URMA - BT Live Limited Edition
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza

Câștigătorul tabletei ASUS Google Nexus 7 - VIDEO

Momentul mult așteptat a sosit. InfoMusic a extras câștigătorul tabletei Google Nexus 7 produsă de ASUS. Vezi dacă ai avut noroc.
ASUS Nexus 7 2013

ASUS Nexus 7 2013

În urmă cu o lună am lansat concursul InfoMusic ce oferă ca premiu tableta Google Nexus 7 produsă de ASUS. A venit momentul să aflăm cine a câștigat tableta ideală pentru a citi din mers știrile InfoMusic.

Înainte de a dezvălui numele câștigătorului trebuie să menționăm faptul că am mai pregătit o surpriză - Premiul este ultima variantă îmbunătățită, ce a sosit între timp. Recent lansată pe piață, Nexus 7 2013 vine cu un ecran HD cu o densitate uimitoare de 323 pixeli-per-inci (peste 2.3 milioane de pixeli) și cu un procesor mai puternic (Qualcomm Snapdragon S4 Pro). În plus, este prima tabletă livrată cu Android 4.3, cea mai nouă versiune a celui mai popular sistem de operare mobil din lume.

Revenind la extragere, aceasta s-a realizat cu ajutorul site-ului random.org. Din cei peste 1000 de oameni înscriși la concurs, fericitul câștigător este Breahna Sorin din Iași. Felicitări!

Extragerea câștigătorului tabletei ASUS Nexus 7 pe InfoMusic.ro

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Robbie Williams a lansat "Go Gentle" - LYRIC VIDEO

Robbie Williams a dezvăluit single-ul central al noului său LP, "Swings Both Ways". Piesa se numește "Go Gentle" și are...

Închide