Urmărește-ne în Social Media

BLOG

Câștigătorul tabletei ASUS Google Nexus 7 - VIDEO

Momentul mult așteptat a sosit. InfoMusic a extras câștigătorul tabletei Google Nexus 7 produsă de ASUS. Vezi dacă ai avut noroc.

Publicat

pe

ASUS Nexus 7 2013
ASUS Nexus 7 2013

În urmă cu o lună am lansat concursul InfoMusic ce oferă ca premiu tableta Google Nexus 7 produsă de ASUS. A venit momentul să aflăm cine a câștigat tableta ideală pentru a citi din mers știrile InfoMusic.

Înainte de a dezvălui numele câștigătorului trebuie să menționăm faptul că am mai pregătit o surpriză - Premiul este ultima variantă îmbunătățită, ce a sosit între timp. Recent lansată pe piață, Nexus 7 2013 vine cu un ecran HD cu o densitate uimitoare de 323 pixeli-per-inci (peste 2.3 milioane de pixeli) și cu un procesor mai puternic (Qualcomm Snapdragon S4 Pro). În plus, este prima tabletă livrată cu Android 4.3, cea mai nouă versiune a celui mai popular sistem de operare mobil din lume.

Revenind la extragere, aceasta s-a realizat cu ajutorul site-ului random.org. Din cei peste 1000 de oameni înscriși la concurs, fericitul câștigător este Breahna Sorin din Iași. Felicitări!

Extragerea câștigătorului tabletei ASUS Nexus 7 pe InfoMusic.ro

Trending