Urmărește-ne în Social Media

BLOG

Câștigătorul invitației duble la concertul lui Mihai Mărgineanu din Hard Rock Cafe

InfoMusic a ales câștigătorul invitației duble la concertul lui Mihai Mărgineanu din Hard Rock Cafe, de pe 3 octombrie. Vezi dacă ai avut noroc.

Publicat

pe

Mihai Margineanu în Club B52
Mihai Margineanu în Club B52

Mihai Mărgineanu te invită la un nou concert plin de bună dispoziție. Va fi de fapt o mare petrecere de ziua sa, organizată în Hard Rock Cafe, joi, 3 octombrie 2013, iar InfoMusic a pus la bătaie o invitație dublă la eveniment. În urma tragerii la sorți, a ieșit câștigător Lazăr Adrian.

Mihai Margineanu este unul dintre cei mai prolifici artiști de folk iar muzica sa este inspirată, printre altele, de folclorul urban, alte piese sunt preluări ale unor cântece vechi de pahar dar Mihai întotdeauna a avut grijă să ne capteze și cu piesele sale proprii. Versurile sunt adeseori explicite, în dulcele său stil propriu. Deși s-a lansat în muzică destul de târziu, la vârsta de 36 de ani, piesele sale au avut un succes la public aproape instant. La concert veți avea ocazia să ascultați live melodii precum "Mă iubește femeile", "Zarița", "Gore din Chitila","Jeana","Aviația" sau "Melci, scoici, raci, craci"

Biletele pentru concertul Margineanu & Band din Hard Rock Cafe pot fi găsite online pe www.iabilet.ro și la Hard Rock Cafe. Acestea costă 60 de lei cu loc la masă și 80 de lei VIP cu loc la masă în fața scenei.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte joi, 3 octombrie 2013

Mihai Mărgineanu

Loc
Hard Rock Cafe

Trending