Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Câștigătorul invitației duble la concertul BZN de pe 25 octombrie

InfoMusic a extras câștigătorul dublei invitații la concertul BZN de pe 25 octombrie, de la Sala Palatului din București. Vezi dacă ai avut noroc.
Concert BZN la Bucuresti pe 6 decembrie 2012

Concert BZN la Bucuresti pe 6 decembrie 2012

Jan și Anny (BZN) se întorc la București în cadrul unui nou concert organizat de Project Events. Olandezii vor cânta din nou pe scena Sălii Palatului pe 25 octombrie, iar InfoMusic a pus la bătaie 1 invitație dublă la spectacol. În urma tragerii la sorți a ieșit câștigător Cristian Ciucioi.

Spectacolul va avea un setlist de hituri, fanii urmând să se bucure de "Blue Eyes", "Dance Dance", "Mon Amour", "El Condor Pasa", "Mariana", "Delilah", "Che Sera", "Mexican Night" și alte piese celebre. Biletele la concertul BZN au prețuri cuprinse între 50 și 300 de lei.

BZN este prescurtarea folosită de trupa olandeză Band Zonder Naam, care semnifică "trupa fără nume". Artiștii și-au început cariera în anii '60 și de atunci au rămas în inimile fanilor ca fiind cea mai romantică trupă din istoria muzicii. Ultimul concert susținut la Sala Palatului de BZN a avut loc în decembrie anul trecut. Grupul și-a încânta fanii cu celebrele hituri, dar și cu colinde de Crăciun. Jan si Annie au cântat de pildă "Moș Crăciun cu plete dalbe", în limba română - Citește recenzia.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre BZN
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Arctic Monkeys a lansat un nou clip, "One For The Road" - VIDEOCLIP

"One For The Road", noul videoclip semnat de formația britanică Arctic Monkeys poate fi urmărit pe InfoMusic. Melodia este inclusă...

Închide