Urmărește-ne în Social Media

BLOG

Câștigătorii celor 3 invitații duble la concertul Hurts

InfoMusic a extras câștigătorii celor 3 invitații duble la concertul Hurts de pe 11 octombrie, de la Romexpo. Vezi dacă ai avut noroc.

Publicat

pe

Trupa HURTS în 2013
Trupa HURTS în 2013

După cum știți, trupa Hurts va susține un nou concert la București pe 11 octombrie 2013, iar InfoMusic a pus la bătaie 3 invitații duble la eveniment. În urma tragerii la sorți au ieșit următorii câștigători: Olivia StancuAndra Lăcrămioara Nicula și Floriana Laura Taitiș.

Concertul va avea loc la Romexpo și promovează albumul "Exile", lansat în martie. Theo Hutchcraft și Adam Anderson au cântat ultima oară în România în 2012, pe scena festivalului Summer Well de la Buftea.

Hurts a luat ființă în 2009 în Manchester la inițiativa solistului Theo Hutchcraft și producătorului Adam Anderson. La începutul anului 2010, trupa a lansat primul său single "Better Than Love" și astfel a început să cânte la diferite evenimente live. Albumul de debut "Happiness" a fost lansat pe data de 3 septembrie 2010 și conține un duet cu artista australiancă Kylie Minogue. Discul a intrat în majoritatea topurilor de specialitate și a înregistrat vânzări de peste 1 milion de unități.

Cei care s-au înscris în concursul InfoMusic au menționat și care este piesa lor preferată de la Hurts. Vă prezentăm în continuare un Top 5 cu cele mai populare melodii ale artistei în rândul cititorilor InfoMusic.

1. Hurts - "Wonderful Life"

2. Hurts - "Stay"

3. Hurts - "Somebody to Die For"

4. Hurts - "Miracle"

5. Hurts - "Illuminated"

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Hurts
Concerte vineri, 11 octombrie 2013

Hurts

Loc
Romexpo

Trending