Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO

Câștigătorii celor 3 invitații duble la concertul Hurts

InfoMusic a extras câștigătorii celor 3 invitații duble la concertul Hurts de pe 11 octombrie, de la Romexpo. Vezi dacă ai avut noroc.
Trupa HURTS în 2013

Trupa HURTS în 2013

Urmărește-ne pe

După cum știți, trupa Hurts va susține un nou concert la București pe 11 octombrie 2013, iar InfoMusic a pus la bătaie 3 invitații duble la eveniment. În urma tragerii la sorți au ieșit următorii câștigători: Olivia StancuAndra Lăcrămioara Nicula și Floriana Laura Taitiș.

Concertul va avea loc la Romexpo și promovează albumul "Exile", lansat în martie. Theo Hutchcraft și Adam Anderson au cântat ultima oară în România în 2012, pe scena festivalului Summer Well de la Buftea.

Hurts a luat ființă în 2009 în Manchester la inițiativa solistului Theo Hutchcraft și producătorului Adam Anderson. La începutul anului 2010, trupa a lansat primul său single "Better Than Love" și astfel a început să cânte la diferite evenimente live. Albumul de debut "Happiness" a fost lansat pe data de 3 septembrie 2010 și conține un duet cu artista australiancă Kylie Minogue. Discul a intrat în majoritatea topurilor de specialitate și a înregistrat vânzări de peste 1 milion de unități.

Cei care s-au înscris în concursul InfoMusic au menționat și care este piesa lor preferată de la Hurts. Vă prezentăm în continuare un Top 5 cu cele mai populare melodii ale artistei în rândul cititorilor InfoMusic.

1. Hurts - "Wonderful Life"

2. Hurts - "Stay"

3. Hurts - "Somebody to Die For"

4. Hurts - "Miracle"

5. Hurts - "Illuminated"

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Hurts
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Solista The Cranberries, Dolores O'Riordan, este în juriul The Voice Irlanda

Solista formației The Cranberries, Dolores O'Riordan, este cel mai nou jurat al emisiunii-concurs The Voice Irlanda. Artista o va înlocui...

Închide