Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Calvin Harris & Alesso feat. Hurts - "Under Control" - VIDEOCLIP

Calvin Harris a lansat videoclipul piesei "Under Control", realizată în colaborare cu Alesso și Theo Hutchcraft de la Hurts. Melodia este extrasă de pe albumul de debut al DJ-ului suedez Alesso.
Secvență videoclip Calvin Harris & Alesso -

Secvență videoclip Calvin Harris & Alesso - "Under Control" feat. Hurts

DJ Alesso a lansat în 2012 piesa "Gouda" ce includea fragmente din "Wild Ones" - Flo Rida feat. Sia. În mai 2013, Alesso s-a întâlnit cu Calvin Harris și Theo de la Hurts, iar împreună au creat o nouă versiune a piesei, intitulată "Under Control". Alesso a prezentat în premieră noul cântec în august, la Ushuaia, Ibiza. Ulterior, și Clavin Harris a introdus "Under Control" în setlistul său, iar în octombrie, piesa a debutat pe radio. Filmările videoclipului s-au desfășurat în Los Angeles, California, la începutul lunii septembrie.

În vârstă de numai 22 de ani, Alessandro Lindblad face parte din noua generație de DJ și producători care se impun pe scena muzicii electronice. Specializat în house progresiv, Alesso a devenit cunoscut la nivel internațional în 2011, fiind susținut de nume precum Avicii, Swedish House Mafia, Tiesto, Sander van Doorn, Kaskade și mulți alți DJ-i cu vechime. În ediția din 2012 a revistei DJ Magazine , acesta a ajuns pe locul 20 în clasamentul celor mai buni 100 de DJ-i din lume. Printre cele mai recente lansări de succes enumerăm "Years" cu Matthew Koma, "Calling (Lose My Mind)" cu Sebastian Ingrosso și un remix după melodia "If I Lose Myself" a celor de la OneRepublic.

VIDEOCLIP: Calvin Harris & Alesso feat. Hurts - "Under Control"

Recent, trupa Hurts a vizitat plaiurile mioritice pentru a promova cel mai nou album "Exil". Concertul s-a desfășurat la Romexpo, București, pe 11 octombrie - Citește recenzia concertului.

Citește mai multe despre Calvin HarrisHurts
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Johnny Depp ascultă "Queenie Eye" în noul clip Paul McCartney - VIDEO

Când Paul McCartney recrutează actori pentru clipurile sale, scenariul pare să ofere varianta casual a premiilor Oscar. Astfel, în noul...

Închide