Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Calvin Harris & Alesso feat. Hurts - "Under Control" - VIDEOCLIP

Calvin Harris a lansat videoclipul piesei "Under Control", realizată în colaborare cu Alesso și Theo Hutchcraft de la Hurts. Melodia este extrasă de pe albumul de debut al DJ-ului suedez Alesso.
Secvență videoclip Calvin Harris & Alesso -

Secvență videoclip Calvin Harris & Alesso - "Under Control" feat. Hurts

DJ Alesso a lansat în 2012 piesa "Gouda" ce includea fragmente din "Wild Ones" - Flo Rida feat. Sia. În mai 2013, Alesso s-a întâlnit cu Calvin Harris și Theo de la Hurts, iar împreună au creat o nouă versiune a piesei, intitulată "Under Control". Alesso a prezentat în premieră noul cântec în august, la Ushuaia, Ibiza. Ulterior, și Clavin Harris a introdus "Under Control" în setlistul său, iar în octombrie, piesa a debutat pe radio. Filmările videoclipului s-au desfășurat în Los Angeles, California, la începutul lunii septembrie.

În vârstă de numai 22 de ani, Alessandro Lindblad face parte din noua generație de DJ și producători care se impun pe scena muzicii electronice. Specializat în house progresiv, Alesso a devenit cunoscut la nivel internațional în 2011, fiind susținut de nume precum Avicii, Swedish House Mafia, Tiesto, Sander van Doorn, Kaskade și mulți alți DJ-i cu vechime. În ediția din 2012 a revistei DJ Magazine , acesta a ajuns pe locul 20 în clasamentul celor mai buni 100 de DJ-i din lume. Printre cele mai recente lansări de succes enumerăm "Years" cu Matthew Koma, "Calling (Lose My Mind)" cu Sebastian Ingrosso și un remix după melodia "If I Lose Myself" a celor de la OneRepublic.

VIDEOCLIP: Calvin Harris & Alesso feat. Hurts - "Under Control"

Recent, trupa Hurts a vizitat plaiurile mioritice pentru a promova cel mai nou album "Exil". Concertul s-a desfășurat la Romexpo, București, pe 11 octombrie - Citește recenzia concertului.

Citește mai multe despre Calvin HarrisHurts
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Johnny Depp ascultă "Queenie Eye" în noul clip Paul McCartney - VIDEO

Când Paul McCartney recrutează actori pentru clipurile sale, scenariul pare să ofere varianta casual a premiilor Oscar. Astfel, în noul...

Închide