Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO

Bruno Mars a lansat "Gorilla", un clip pe măsura versurilor explicite - VIDEO

Bruno Mars a dezvăluit videoclipul noului single "Gorilla". Apreciată pentru sound, dar criticată pentru conținutul explicit al versurilor, piesa este una dintre cele mai piperate ale artistului, pentru videoclip mizându-se pe starea transmisă și introducerea poveștii într-un context de film. Momentele fierbinți sunt asigurate de Freida Pinto, actrița din "Slumdog Millionaire", rolul naratorului revenindu-i lui Luis Guzman.
Bruno Mars -

Bruno Mars - "Gorilla" (secvențe videoclip)

Urmărește-ne pe

Bruno Mars reușește din nou să capteze atenția audienței. După "When I Was Your Man", o baladă plină de emoție, și "Treasure", un single cu efect de jingle, artistul își continuă seria de hituri cu "Gorilla". Piesa a fost compusă în colaborare cu Philip Lawrence și Ari Levine, fiind produsă de The Smeezingtons, Emile Haynie, Jeff Bhasker și Mark Ronson. Deși melodia a fost criticată pentru versurile explicite, partea instrumentală a primit aprecieri, amintind de sound-ul pieselor lui Prince din anii '80.

În interviurile acordate în perioada de început a promovării albumului "Unorthodox Jukebox", Bruno Mars a mărturisit că "Gorilla" a fost prima piesa compusă pentru noul disc, sound-ul melodiei influențând tonul întregului material. Single-ul a devenit astfel mascota proiectului, de aici venind și inspirația pentru coperta albumului.

Single-ul "Gorilla" a fost interpretat live pentru prima oară în cadrul MTV VMA 2013, mulți dintre cei prezenți la eveniment apreciind că prestația lui Bruno Mars a fost cireașa de pe tortul galei.

Născut în Honolulu, Hawaii, Bruno Mars și-a exprimat iubirea pentru muzică de mic copil, încă de când îl imita în diferite spectacole pe Elvis Presley. Ulterior, acesta s-a mutat în Los Angeles, pentru a-și începe o carieră în muzică. La început, Mars a fost doar compozitor pentru artiști cunoscuți ca Alexandra Burke, Travie McCoy, Adam Levine, Brandy, Sean Kingston și Flo Rida. Cariera sa solo a început în 2010 odată cu featuring-ul cu Travie McCoy și piesa "Billionaire". Melodia a devenit un hit la nivel mondial, fiind o rampă de lansare perfectă pentru Bruno Mars. Tot în 2010, acesta a lansat albumul de debut "Doo-Wops & Hooligans". Cel de-al doilea material, "Unorthodox Jukebox", a apărut în 2012, iar în prezent, artistul susține turneul "Moonshine Jungle".

Bruno Mars - "Gorilla"

Citește mai multe despre Bruno Mars
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Basistul U2 a dezvăluit detalii despre noul album

Basistul trupei U2, Adam Clayton, a dezvăluit recent detalii despre piesele ce vor fi incluse pe următorul album al trupei....

Închide