Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Britney Spears a lansat "Work Bitch" - VIDEOCLIP

După o perioadă de suspans, alimentată prin diverse teasere, Britney Spears a dezvăluit videoclipul noului său single,"Work Bitch". Melodia a fost compusă de artista pop în colaborare cu will.i.am și Anthony Preston, beat-urile dance având amprenta lui DJ Otto Knows.
Britney Spears -

Britney Spears - "Work Bitch" (secvență videoclip)

Britney Spears a lansat videoclipul noului său single, "Work Bitch". Melodia exploatează același sound electro-dance ce a făcut ca piesa "Scream & Shout" să urce pe primul loc în topurile din UK, Canada, Austria, Italia, Franța, Belgia și pe locul trei în clasamentul Billboard Hot 100. Piesa este în ton cu hiturile ce se ascultă cluburi, adresându-se acestei nișe cu versuri motivaționale precum "You want a Lamborghini? / Sip martinis? / Look hot in a bikini? / You better work bitch!".

Într-un interviu acordat recent, Britney Spears mărturisea că  s-a îndrăgostit de această piesă de la prima ascultare, povestind că pentru videoclip a trebuit să uite puțin de statutul de mamă și să se reîntoarcă la imaginea sa sexy, ce a consacrat-o. Clipul pentru "Work Bitch" a fost filmat în Malibu, California, în perioada 7 - 10 septembrie. De partea de regizare s-a ocupat Ben Mor, vechi prieten și colaborator al artistei.

Britney Spears pregătește lansarea celui de-al optulea album, despre care nu se cunosc încă foarte multe detalii. Managerul Larry Rudolph a dezvăluit într-un interviu acordat Billboard că noul material discografic va conține atât piese precum "Work Bitch", dar și melodii mai lente, "Perfume" încadrându-se în această din urmă categorie. Balada a fost compusă de către Britney în colaborare cu Sia Furler, versurile abordând tema despărțirii. Noul disc nu are încă un titlu și încă de mai lucrează la piese, sound-ul spre care se tinde fiind cel al albumului "Ray of Light", lansat de Madonna în 1998.

Britney Spears a colaborat recent cu Miley Cyrus pentru piesa "SMS (BANGERZ)". Duetul a apărut pe internet la puțin timp de la preview-ul albumului "Bangerz" oferit de Miley pe iTunes înainte de lansarea oficială. Piesa poate fi ascultată într-un articol anterior.

Britney Spears - "Work Bitch"

Citește mai multe despre Britney SpearsMiley Cyrus
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Robbie Williams a lansat "Shine My Shoes" - LYRIC VIDEO

Robbie Williams a lansat un lyric video pentru piesa "Shine My Shoes", ce promovează noul său album "Swing Both Ways"....

Închide