Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Câștigă o invitație dublă la concertul Tom Jones de la Cluj-Napoca INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Garbage
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour

Boy George a lansat un nou clip, "King of Everything" - VIDEOCLIP

Solistul britanic Boy George va lansa pe 28 octombrie 2013 un nou album de studio, intitulat "This Is What I Do". Primul videoclip de promovare este "King of Everything".

Boy George

După apariția piesei "King of Everything", solistul britanic Boy George s-a gândit că este timpul să lanseze și videoclipul melodiei. Clipul a fost filmat în diferite locații situate in estul si sud-estul Londrei și spune povestea unui boxer și a soției lui, aceasta fiind dezamagită de viața pe care o duce.

"King of Everything" este inclusă pe albumul "This Is What I Do" care va ieși pe piață în data de 28 octombrie. Discul, primul după o pauză de trei, conține 12 melodii și este distribuit prin intermediul casei de discuri "Very Me" Record Label (proprietatea artistului) sub distribuție Kobalt Label Services.

"This Is What I Do" îi are ca invitați pe DJ Yoda, Kitty Durham (Kitty Daisy & Lewis), Ally McErlaine (Texas/Red Sky July), MC Spee (Dreadzone) și Nizar Al Issa și este compus de Boy George în colaborare cu John Themis, Kevan Frost și Richie Stevens (Soul II Soul, Tina Turner, Simply Red, Culture Club). Albumul este produs de Richie Stevens in studioul Cowshed Studios din Londra si mixat de Dave Bascombe, cunoscut pentru colaborările sale Depeche Mode, Tears For Fears, Pendulum sau Doves.

Boy George - "King Of Everything"

Tracklist "This Is What I Do":

 • King Of Everything
 • Bigger Than War
 • Live Your Life
 • My God
 • It’s Easy
 • Death Of Samantha
 • Any Road
 • My Star
 • Love And Danger
 • Nice And Slow
 • Play Me
 • Feel The Vibration

În prezent Boy George (52 de ani) activează ca DJ, artist solo și realizator de show-uri muzicale pe Broadway. Pe numele real George O’Dowl, artistul s-a lansat în Londra la începutul anilor '80, adoptând curentul "New Romantic". Stilul vestimentar deosebit și aparițiile șocante l-au plasat deseori pe prima pagină a revistelor de scandal. După ce mai întâi a lucrat ca DJ alături de Jeremy Healy, Boy George a format în 1982 trupa Culture Club alături de DJ-ul Michael Craig și basistul Jon Moss. "Karma Chameleon", "Church of the Poison Mind" și "Do you really want to hurt me" sunt trei dintre hiturile lansate până la despărțirea din 1986. Din anul următor, Boy George se concentrează pe cariera solo și lansează albumul "Sold".  Hitul "Everything I Own" a reușit să urce pe locul 1 în majoritatea clasamentelor muzicale.

Citește mai multe despre Boy George
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concert Woodkid la Bucureşti pe 5 decembrie

Woodkid va ajunge din nou la Bucureşti pe data de 5 decembrie pentru a susţine un concert. Spectacolul face parte...

Închide