Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Poze concert LP (Laura Pergolizzi) la București pe 24 iunie 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
LP
Câștigă o invitație dublă la concertul Tom Jones de la Cluj-Napoca INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Tom Jones

Jon Bon Jovi și-a condus o fană la altar - VIDEO

Jon Bon Jovi a îndeplinit visul unei fane și a condus-o la altar în aceeași capelă din Las Vegas în care s-a căsătorit și el. Urmărește pe InfoMusic înregistrarea video a momentului.
Jon Bon Jovi a îndeplinit visul unei fane și a condus-o la altar în aceeași capelă din Las Vegas în care s-a căsătorit artistul în 1989

Jon Bon Jovi a îndeplinit visul unei fane și a condus-o la altar în aceeași capelă din Las Vegas în care s-a căsătorit artistul în 1989 (foto: David Bergman)

Australianca Branka Delic și-a dorit atât de tare să fie condusă la altar de către Jon Bon Jovi încât și-a făcut o pagină de Facebook intitulată "Bon Jovi, Walk Me Down The Aisle?". În plus, aceasta și-a programat cununia în aceeași capelă din Las Vegas în care artistul s-a căsătorit cu iubita lui din liceu Dorothea Hurley, în aprilie 1989. Cei doi formează și astăzi un cuplu fericit și au patru copii împreună. Dorința fanei a ajuns la urechile solistului, iar acesta a decis să-i îndeplinească visul.

Fericirea lui Branka Delic a fost inimaginabilă când Jon Bon Jovi a apărut la capelă și a stat la brațul său în drumul spre altar. Nunta a fost oficializată de o sosie Elvis Presley.

M-a condus la altar și încerca să mă ofere lui Gonz, dar nu îmi era greu să-i dau drumu. Nu am plâns pentru că nu am vrut să-mi distrug machiajul și să arăt îngrozitor, a declarat mireasa.

Jon Bon Jovi a îndeplinit visul unei fane și a condus-o la altar în aceeași capelă din Las Vegas în care s-a căsătorit artistul în 1989

Jon Bon Jovi a îndeplinit visul unei fane și a condus-o la altar în aceeași capelă din Las Vegas în care s-a căsătorit artistul în 1989

Cu doar câteva ore înainte de marele eveniment, Branka Delic a aflat că Jon Bon Jovi va veni la nunta sa. În timp ce se pregătea la salonul de frumusețe, a primit prin telefon vestea că ceremonia se va desfășura cu o oră mai devreme.

Am scăpat telefonul din mână și am spus - Îmbrăcați-mă acum! (râde). Nu ai văzut niciodată o mireasă care să fie gata atât de repede.

I-am zis lui Gonzo - Dacă asta este o glumă proastă, o să încep să plâng. Apoi i-am văzut silueta în limuzină. A coborât și mi-a spus - Hey, ești foarte frumoasă - a mai povestit mireasa.

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

La câteva ore după eveniment au urmat reacțiile pe Twitter. Mirii i-au mulțumit artistului pentru gest, iar Jon Bon Jovi le-a urat pe site-ul său oficial o viață fericită și plină de iubire.

Ai făcut mai mult decât să-mi îndeplinești visul, mi-ai schimbat viața! Un om minunat cu o inima incredibil de generoasă - Branka

Felicitări Branka! Fie ca tu și Gonzalo să aveți o viață plină de fericire, iubire și amintiri împreună - PENTRU TOTDEAUNA! - Jon Bon Jovi 

VIDEO: Jon Bon Jovi și-a condus o fană la altar

Citește mai multe despre Jon Bon Jovi
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Eminem începe să se simtă ca un "Rap God" - AUDIO

Eminem a dezvăluit cel de-al doilea single de pe albumul "MMLP2". Cu aceeași limbă ascuțită, sarcasm și autoironie, rapper-ul face...

Închide