Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
ARTmania Festival 2019
Câștigă o invitație dublă la concertul Tom Jones de la Cluj-Napoca Poze concert LP (Laura Pergolizzi) la București pe 24 iunie 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
LP

Bogdan Șerban s-a accidentat cu bicicleta. Noul sezon Guerrilive se amână

Noul sezon Guerrilive s-a amânat pentru data de 14 octombrie din cauza unei accidentări suferite de Bogdan Șerban în cadrul unei competiții cu biciclete.
Guerrilive Bogdan Serban

Aflat la competiția Explorer MTB Challenge Luncavița-Tulcea, realizatorul emisiunii Guerrilive, Bogdan Șerban, s-a accidentat după ce a căzut de pe bicicletă, fiind necesară internarea acestuia în spital. Starea lui de sănătate este bună în acest moment. Începutul noului sezon de Guerrilive Radio Session, ce trebuia să aibă loc azi, 7 octombrie, s-a amânat pentru data de 14 octombrie.

În ediția de toamnă, Guerrilive pune acusticul în cui și revine la mașina de făcut distors. Primii invitați sunt cei de la Shadowbox. Emisiunea se desfășoară în aceeași locație, pub-ul Energiea. Guerrilive Radio Session se poate asculta și vedea live pe pagina de Facebook și site-ul radioului Guerrilla.

Formată anul trecut în București, Shadowbox este o trupă live ce reunește în componența sa trei regiuni ale țării - Constanța, București și Cluj. Fiecare regiune vine și cu background-ul muzical specific, iar împreună cu influențe de metal, hip hop și dub se creează un sound eclectic. Shadowbox înseamnă Mihai Iordache (Protest Urban), Răzvan Ristea (Luna Amară), Rareș Bartoș (Narkoma și Deviant) și Codin Orășeanu (LowFreq). "Câți oameni, atâtea influențe", este sloganul trupei.  Luna trecută, grupul a lansat videoclipul "Overcome". Piesa este extrasă de pe EP-ul de debut al formației, "The Hidden Elements", apărut pe 15 iunie.

VIDEOCLIP: Shadowbox - "Overcome"

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
AlunaGeorge prezintă clipul "Best Be Believing" - VIDEOCLIP

AlunaGeorge a lansat videoclipul noului single "Best Be Believing", extras de pe albumul "Body Music". Clipul este inspirat din celebrul...

Închide