Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
ARTmania Festival 2019
Câștigă o invitație dublă la concertul Tom Jones de la Cluj-Napoca Poze concert LP (Laura Pergolizzi) la București pe 24 iunie 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
LP

Bitză și Planet H observă o "Eroare Matematică" - VIDEOCLIP

Bitză și Planet H indică în noul lor videoclip o "Eroare Matematică". Piesa a fost a interpretată în pemieră în cadrul galei Romanian Music Awards, ce a avut loc pe 14 septembrie la Brașov. În clipul regizat de Theo Herghelegiu apar Vlad Craioveanu, Adi Despot, Marius Bodochi.
Bitza feat. Planet H -

Bitza feat. Planet H - "Eroare Matematică" (secvență videoclip)

Bitză, unul dintre greii hip hop-ului românesc, revine în atenția fanilor cu single-ul "Eroare Matematică". Piesa, ce a fost interpretată în premieră la RMA 2013, a fost compusă și produsă de către rapper în colaborare cu Planet H. Pentru realizarea videoclipului s-a filmat pe parcursul a 5 zile, la acest proiect participând o echipă numeroasă, formată din peste 45 de inși.

Cu un scenariu brodat pe contextul unei partide de pocker, "eroarea matematică" este observată și analizată cu un umor ce alunecă spre sarcasm. Personajele din videoclip sunt interpretate de oameni de media, colegi din industria muzicală și actori români cunoscuți precum Adrian Despot, Vlad Craioveanu, Alina Pușcaș, Marius Bodochi, Gabriel Duțu, Letiția Vlădescu.

Primul album Bitză"Sevraj", a fost lansat în 2004, deși cariera rapper-ului începuse cu mulți ani în urmă, prin colaborări cu nume consacrate ale rapului autohton. Single-urile "Următorul pas" și "Vorbește vinul" prind foarte bine și, încă de la apariția lor, îl consacra pe Bitză ca identitate artistică.

După "Sevraj", care a fost un real succes de debut, urmează în 2005 cel de-al doilea album Bitză, "Sinuciderea unui înger", premiat cu Discul de Aur. Piesele "All star part I" și "Take me slow" confirmă succesul comercial, piesele fiind pe aceeași linie artistică urbană, specifica lui Bitză. În paralel, artistul se implică în campanii sociale, cum ar fi: "Cumpărați originalul", "Salvați Roșia Montană", "Save the vinyl", "Merită o viață".

După numeroase colaborări cu artiști din țară și străinatate apare cel de-al treilea album, "Fapte Bune". Sunt lansate apoi materialele "Sufletul Orașului" și "Goana după fericire", ultimul disc incluzând colaborări cu B-Real (Cypress Hill), Holograf, Young De, Artan, Maximilian si Mario

Noul single "Eroare Matematică" este lansat împreună cu casa de discuri MusicExpertCompany, videoclipul fiind regizat de Theo Herghelegiu.

Bitză feat. Planet H - "Eroare Matematică"

Citește mai multe despre Bitza
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Rezident Ex începe turneul național "Vreau Rezident Ex În Orașul Meu"

Pe 24 octombrie Rezident Ex începe turneul naționale "Vreau Rezident Ex În Orașul Meu". Acesta cuprinde 10 orașe printre care...

Închide