Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Beyonce a dezvăluit un preview al piesei "God Made You Beautiful" - VIDEO

Beyonce promovează o piesă nouă prin intermediul trailer-ului realizat pentru documentarul "Life Is But A Dream". În clipul de un minut și jumătate ce prezintă retrospectiv secvențe din film este inclus un fragment al noului single "God Made You Beautiful".
Beyonce

Beyonce (secvență din documentarul "Life is But a Dream")

Urmărește-ne pe

Beyonce a dezvăluit recent trailer-ul documentarului său, "Life Is But A Dream". În clip sunt prezentate imagini cu artista R&B alături de Jay-Z și fiica sa, Blue Ivy Carter, pe fundal putând fi ascultat un fragmanet din noul single "God Made You Beautiful".

Primul documentar Beyonce va avea premiera pe HBO, pe 25 noiembrie 2013. Filmul este un colaj de înregistrări private realizate în mare parte chiar de către artistă.

"Toată lumea știe muzica lui Beyonce, dar puțin cunosc persoana. Alături de imagini electrizante cu Beyonce pe scenă, acest documentar privește dincolo de glamour, dezvăluind o femeie impresionantă, vulnerabilă și de neuitat", a declarat Michael Lombardo, președintele HBO Programming.

Documentarul "Life Is But A Dream" spune povestea din spatele succesului artistei, trecând de la Beyonce - femeia de afaceri, la compozitoarea, actrița, antreprenoarea, soția și mama Beyonce. Multe dintre înregistrări sunt filmate chiar de artistă, cu laptopul. Acestea reflectă realitatea din spatele faimei, dezvăluie refugiul pe care îl găsește aceasta pe scenă, vorbind totodată despre bucuria pe care a descoperit-o odată ce a devenit mamă.

Publicul va avea ocazia să vadă în documentar secvențe din perioada copilăriei petrecută în Houston, ce arată cum s-a consolidat relația lui Beyonce cu familia sa. De asemenea, filmul va aborda și momentul dificil în care artista decide să renunțe la tatăl său ca manager și să-și conducă singură cariera și să pun bazele companiei Parkwood Entertainment. Nu vor lipsi nici momente din studio, unde aceasta trece prin încercări intense din punct de vedere psihic. Fanii vor putea vedea prin ce provocări emoționale trece Beyonce când trebuie să susțină concerte live, să conducă o afacere, să aibă grijă de familia sa și să revină în lumina reflectoarelor după nașterea fiicei sale Blue Ivy Carter, în ianuarie 2012.

"Life is But a Dream" - Trailer

Citește mai multe despre Beyonce
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cristi Minculescu e un produs al formației Iris, susține Nelu Dumitescu

Toboșarul Iris, Nelu Dumitrescu, și Rafael, nou solist vocal al trupei, au fost miercuri invitații lui Cristian Hrubaru în studioul...

Închide