Urmărește-ne în Social Media

Tehnologie

BBC Playlister, o nouă platformă de distribuție a muzicii în format digital

BBC a anunțat lansarea unei noi platforme de distribuție a muzicii în format digital. BBC Playlister va oferi ascultătorilor posibilitatea de a-și crea online o listă cu piesele favorite difuzate de BBC, fiecare tracklist putând fi apoi exportat pe Spotify, YouTube sau Deezer.

Publicat

pe

BBC Playlister, o nouă platformă de distribuție a muzicii în format digital
BBC Playlister, o nouă platformă de distribuție a muzicii în format digital

BBC va lansa zilele următoare un produs ce va oferi publicului oportunitatea de a înregistra și reasculta muzica difuzată pe posturile de radio sau TV ce se află sub conducerea corporației. Prin intermediul BBC Playlister orice melodie din grila de programe a organizației va putea fi salvată online și adăugată unei liste cu piese favorite. Fiind luat în calcul profilul noilor generații de ascultători și privitori, muzica difuzată la BBC va face astfel tranziția către mediul online.

BBC Playlister este lansat în parteneriat cu Spotify, YouTube și Deezer, astfel încât conținutul muzical va putea fi exportat către oricare dintre aceste platforme. Produsul va fi disponibil la nivel internațional.

"Avem un bagaj muzical de care suntem foarte mândri, acesta fiind acumulat pe parcursul unei perioade îndelungate de timp, încă de la începuturile BBC. De-a lungul anilor am descoperit mereu noi modalități de a aduce muzica mai aproape de ascultători și privitori" a declarat Directorul General al BBC, Tony Hall.

BBC a fost fondată în 1922, fiind cea mai veche organizație națională a audiovizualului. Corporația are în prezent peste 20 de posturi radio și TV și în jur de 23.000 de angajați.

Comentează

Trending