Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Poze concert LP (Laura Pergolizzi) la București pe 24 iunie 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
LP
Câștigă o invitație dublă la concertul Tom Jones de la Cluj-Napoca INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Tom Jones

Basistul U2 a dezvăluit detalii despre noul album

Basistul trupei U2, Adam Clayton, a dezvăluit recent detalii despre piesele ce vor fi incluse pe următorul album al trupei. Într-un interviu acordat zilele trecute unui post de radio din Irlanda, acesta a anunțat că setlistul discului va cuprinde 12 melodii și că ar putea fi lansat la începutul lui 2014.

U2

La doar câteva zile de la interviul acordat de Bono lui David Letterman, Adam Clayton revine cu noi detalii despre albumul intitulat provizoriu "10 Reasons to Exist". Basistul U2 a povestit recent unui post de radio irlandez că noul disc va include 12 piese, la care încă se lucrează.

"Încă lucrăm la el. Sperăm să fie gata foarte, foarte curând. Și va fi lansat...cel mai probabil...cândva la începutul anului viitor. Suntem foarte entuziasmați de melodiile pe care le avem acum. Nu sunt finalizate totuși, deci nu știm încă pe care dintre ele le vom alege. (...) Cred că piesele se întorc la vechiul sound U2, dar cu ceva mai multă maturitate. (...) Momentan încă suntem în studio. Încercăm să facem ca cele 12 piese să sune cât se poate de bine până în noiembrie, pentru a ne putea bucura de Crăciun."

Noul disc vine după o pauză de patru ani și este produs de britanicul Danger Mouse, cunoscut pentru colaborările sale cu nume ca BeckGorillaz sau Norah Jones. După lansare, U2 va pleca într-un turneu de promovare, existând șanse mari să-i vedem și în România.

Ultimul album U2, intitulat "No Line on the Horizon" a fost lansat în luna februarie 2009 și a debutat pe locul 1 în topurile muzicale din peste 30 de țări. Cu toatea acestea trupa a fost dezamagita de vânzarile foarte slabe, discul reușind să înregistreze doar 5 milioane de unități vândute. Nu același lucru se poate spune despre turneul de promovare "U2 360°" care a intrat în istorie ca turneul cu cele mai mari încasări, înregistrând vânzări de bilete în valoare de peste 736 de milioane de dolari.

U2 a luat naștere în 1975 în Dublin, Irlanda și are in palmares 22 de premii Grammy si peste 150 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În 2005 U2 a fost introdusă în Rock and Roll Hall of Fame iar revista Rolling Stone i-a clasat pe locul 22 în topul "100 Greatest Artists of All Time" (cel mai bun artist din toate timpurile).

Citește mai multe despre U2
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sophie Ellis-Bextor lansează un nou album, "Wanderlust" - FOTO

Artista britanică Sophie Ellis-Bextor va lansa în curând un nou album. Intitulat "Wanderlust", discul vine la o pauză de aproape...

Închide