Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Avril Lavigne și soțul său, Chad Kroeger, au lansat "Let Me Go" - AUDIO

Avril Lavigne a dezvăluit prima baladă de pe noul album ce-i poartă numele. Single-ul se numește "Let Me Go" și este interpretat în duet cu soțul său, Chad Kroeger, solist și chitarist al trupei Nickelback. Cel de-al cincilea material discografic al artistei canadiene include și un duet cu Marilyn Manson pentru piesa "Bad Girl".

Publicat

pe

Avril Lavigne și Chad Kroeger
Avril Lavigne și Chad Kroeger

După două piese cu stofă de imnuri ale tinereții veșnice și rebeliunii adolescentine - "Here's To Never Growing Up" și "Rock N Roll" -, Avril Lavigne lansează prima baladă de pe noul album. Noul single se numește "Let Me Go" și este compus de Avril în colaborare cu soțul său, Chad Kroeger, și David Hall Hodges, fost membru al trupei Evanescence.

"De-abia aștept să ascultați noul meu single, "Let Me Go" feat Chad Kroeger", a mărturisit Avril Lavigne pe 7 octombrie, la puțin timp de la acest anunț piesa putând fi ascultată în premieră pe un post de radio din Los Angeles.

"Let Me Go" este o piesă de dragoste în care Avril Lavigne și Chad Kroeger vorbesc despre relația lor. Cei doi s-au logodit în vara anului trecut, căsătoria având loc în iulie 2013, în Franța. Single-ul va fi disponibil pe iTunes începând cu data de 15 octombrie, albumul integral "Avril Lavigne" urmând să fie lansat pe piață pe 5 noiembrie sub egida casei de discuri Epic Records.

Avril Lavigne feat. Chad Kroeger - "Let Me Go"

Noul material discografic este cel de-al cincilea disc al artistei canadiene și include 13 piese. Pentru acest album Avril a colaborat pe partea de producție cu Rickard B. Goransson, Martin Johnson și Peter Svensson.

Tracklist "Avril Lavigne" 

  1. "Rock N Roll"
  2. "Here's to Never Growing Up"
  3. "17"
  4. "Bitchin' Summer"
  5. "Let Me Go" (featuring Chad Kroeger of Nickelback)
  6. "Give You What You Like"
  7. "Bad Girl" (featuring Marilyn Manson)
  8. "Hello Kitty"
  9. "You Ain't Seen Nothin' Yet"
  10. "Sippin' on Sunshine"
  11. "Hello Heartache"
  12. "Falling Fast"
  13. "Hush Hush"
Comentează

Trending